Valaki mondana IOS-ra ilyen takarító alkalmazást? Olyanra gondolok mint pl: Androidon: Clean Mester
Az összes ilyen egy kamu legalábbis androidon, de szerintem ios-en is kamu semmit sem érnék, ki kell törölni a catche memóriát stb..
ANDROIDON NAGYON EGYSZERŰ de egy szar ios-en nem lehet ilyeneket a beállításokban csinálni
Félig egyet kell értsek az #1 el. Szerintem sem ér semmit egy ilyen program. Én is felraktam a CleanMaster-t Androidra. Csak a program a gyorsítótárat törli, ami ugye azért van direkt hogy az appok/vagy maga a rendszer gyorsabban elinduljanak. Így egy "tárhelytisztítás" után jóval több idő kellet a programok betöltődéséhez, de miután 1x betöltődött a program ugyanúgy elfoglalja azt az X mega gyorsítótárt szóval semmi értelme nem volt a tisztításnak. Ráadás van plusz egy app ami szintén helyet foglal el. Szóval nem hogy tisztítanád/növelnéd a tárhelyed, még csökkented is. Mellesleg ez is ott van azon programok között amik a legjobban szívják az akkumulátort. Nem is értem hogy ennek ellenére miért használják ennyien...
Másrészt:
Az iPhone automatikusan törli a gyorsítótárazott fájlokat.Tehát Nem kell ehhez külön program.
Ha megakarod nézni hogy melyik progi mennyit foglal akkor a Beállítások > Általános > Tárhely és iCloud Használat > Tárhely kezelése
Itt tudsz max "takargatni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!