Vajon honnan kaphattam az e-mailt?
Nem fogod tudni kideríteni, mert nincs ilyen szolgáltatás és lehetőség. Legfeljebb a rendőrség kérhet adatokat, ha feljelentés történik.
A jellegtelen cím lehet akár eldobható, ideiglenes e-mail is, egy titkosított hálózaton keresztül, tehát ha mégis meglenne valahogy egy forrás IP-cím, azzal sem tudnál semmit kezdeni.
Az üzenet jellege alapján talán jobb, ha ignorálod.
Zaklatás miatt lenne érdemes feljelentést tenni. Egy sima internetfelhasználó számára nincs olyan lehetőség amiből ki tudna deríteni bármit is. Személyes adatot és felhasználói fiókokhoz tartozó azonosítást csak rendőrségi megkeresésre adnak ki a szolgáltatók.
Vagy pedig kifejezetten el kell zárkózni az ilyen levelek fogadásától és letiltani a feladót (ha azonos a forrás), főleg ha nincs alapja. Egy házasságot nem egy e-mail fog tönkretenni, főleg ha nincs alapja és csak a zaklatás a célja.
Gondolom vagy valami trágya ingyenes magyar email fiókod van (pl. freemail), vagy egy csomó helyen publikusan kiírtad az email címed, vagy csomó helyre regisztráltál vele. Azért kapod őket.
És nem csak te kapod:
Szia!
Szitu ugyanaz,én vagyok a feleség közös email címünkre van,férjem Isván...
Most kaptam ezt az emailt,vissza is írtam:hogy igen, micsoda nő, hogy sz*pik....
Sztojkánénak a férjem oda se adná...azt se engedné,hogy a seggét kinyalja.... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!