Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vajon honnan kaphattam az...

Vajon honnan kaphattam az e-mailt?

Figyelt kérdés
Sziasztok. a napokban kaptam egy felettébb érdekes üzenetet freemail-re. A címe k.....a a.....d volt. már ezt is furcsálottam. A tartalma pedig okot olyan dolgokat tartalmaz ami miatt problámák jelentkezhetnek a kapcsolatunkban. root@burgundyhot.xyz erről az e-mail címről jött, sztojka antal üldte. ez milyen cím? és hogy lehet kideríteni hogy ki is küldte valójában mert ez nem játék alaptalan dolgok vannak benne
2016. jún. 1. 12:58
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem fogod tudni kideríteni, mert nincs ilyen szolgáltatás és lehetőség. Legfeljebb a rendőrség kérhet adatokat, ha feljelentés történik.

A jellegtelen cím lehet akár eldobható, ideiglenes e-mail is, egy titkosított hálózaton keresztül, tehát ha mégis meglenne valahogy egy forrás IP-cím, azzal sem tudnál semmit kezdeni.

Az üzenet jellege alapján talán jobb, ha ignorálod.

2016. jún. 1. 13:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Jó oké de itt akaár a házasságot is bizonygathatom mert közös emailt használunk feleségemmel, titkolnivalóm nincs előtte, ők a mindenek. E-mail tartalma: pisti ezt nem gondoltam volna, hogy megcsal a feleségem veled........
2016. jún. 1. 13:07
 3/9 A kérdező kommentje:
ja és még hasonló e-mail címről jött különböző nevekkel üzenetek, pl magvan a jelszavad, vagy közüzemi tartozásod xy, vagy köszönöm szépen, vagy brfk nyilvántartásban vagy, ilyen idiótaságok. ez valami vírus lenne vagy miért pont nekem?
2016. jún. 1. 13:09
 4/9 anonim ***** válasza:

Zaklatás miatt lenne érdemes feljelentést tenni. Egy sima internetfelhasználó számára nincs olyan lehetőség amiből ki tudna deríteni bármit is. Személyes adatot és felhasználói fiókokhoz tartozó azonosítást csak rendőrségi megkeresésre adnak ki a szolgáltatók.

Vagy pedig kifejezetten el kell zárkózni az ilyen levelek fogadásától és letiltani a feladót (ha azonos a forrás), főleg ha nincs alapja. Egy házasságot nem egy e-mail fog tönkretenni, főleg ha nincs alapja és csak a zaklatás a célja.

2016. jún. 1. 13:17
 5/9 anonim ***** válasza:

Gondolom vagy valami trágya ingyenes magyar email fiókod van (pl. freemail), vagy egy csomó helyen publikusan kiírtad az email címed, vagy csomó helyre regisztráltál vele. Azért kapod őket.

És nem csak te kapod:

[link]

2016. jún. 1. 13:19
 6/9 anonim ***** válasza:
És tényleg István vagy?
2016. jún. 1. 13:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen szar freemailes címem van ezt aláírom :) de ezt akkor sem kellene. Persze nem ez fogja tönkretennia házasságom mert szerencsére nincs baj csak tudjátok az asszonyok milyenek :) rögtön megy a para, de szerencsére nincs baj főleg így hogy a linket is megnéztük. Köszönjük a segítséget
2016. jún. 1. 13:30
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen és tényleg István, ezért is Gondolhatta a feleségem hogy igaz is lehet
2016. jún. 1. 13:31
 9/9 anonim válasza:

Szia!

Szitu ugyanaz,én vagyok a feleség közös email címünkre van,férjem Isván...

Most kaptam ezt az emailt,vissza is írtam:hogy igen, micsoda nő, hogy sz*pik....

Sztojkánénak a férjem oda se adná...azt se engedné,hogy a seggét kinyalja.... :-)

2016. szept. 5. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!