Magától kikapcsol a gép?
Figyelt kérdés
Nincs túlmelegedés, és megterhelő munkát sem végeztem a gépem, amikor ez történik. Kb. 2 nap alatt kétszer fordult ez elő, a gép 1-2 éves, eddig ehhez hasonló nem volt. Notebookról van szó, de folyamatosan csatlakoztatva van a töltő, szóval nem simán az aksiról megy a gép. Mivel irtsak vírust, ha esetleg erről lenne szó? Driver frissítés okozhatja?#kikapcsol-gép
2016. jún. 1. 09:18
1/4 A kérdező kommentje:
Első alkalommal nem figyeltem, de második alkalommal az előbb akkor kapcsolt ki, amikor alvó üzemmódba tettem (szóval csak szimplán lehajtottam)
2016. jún. 1. 09:27
2/4 anonim válasza:
Innen nehéz meg mondani de telepítsd újra az op. rendszert hogy nem-e szoftver hiba. De ha 1-2 éves akkor még kéne lenni valami garanciának gondolom.
3/4 Lajos54 válasza:
Nézd meg az Energiagazdálkodási beállításoknál, hogy a fedél lehajtásához milyen funkció van beállítva.
4/4 A kérdező kommentje:
Ott alvó állapotot ír, azzal nincs baj
2016. jún. 1. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!