Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek elindulna a gta 5...

Zoli1333 kérdése:

Szerintetek elindulna a gta 5 4gb-rammal,1gb-videókártyával és 4 magos processzorral?

Figyelt kérdés
láttam már a gépigényt de szerintetek közepes grafikán ugy 30 fps meglennne?
2016. jún. 1. 07:36
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Akkor ugy irom le hogy a gép felújitására 52000 ft-ot szántam rá. Ennyi elég hogy jó cuccokat vegyek bele? Milyen fajta procit, illetve videókártyát javasoltok?
2016. jún. 2. 13:29
 12/21 anonim ***** válasza:
Azt is írd le mid van most (házat tápot mindent)
2016. jún. 2. 15:12
 13/21 A kérdező kommentje:
4gb ddr3 ram videókártya: amd athlon 5750 512 mb vga , processzor: intel dual core 3200
2016. jún. 2. 18:15
 14/21 anonim ***** válasza:
Ház? Táp?
2016. jún. 2. 20:48
 15/21 A kérdező kommentje:
Azt nemtom,nemértek az ilyenekhez sajna :/
2016. jún. 2. 21:16
 16/21 anonim ***** válasza:
Ház oldalát leveszed és a tápegységről leolvasod. A ház esetében elég ha nagyjából leirod a méreteit. Ezek a legfontosabbak, mert ha ezeket nem kell cserélni egy alaplap CPU vga kombinációval talán kijöhet egy olyan gép ami elég a gta v höz. Ez amúgy egy olcsó Fm2+os lap, AMD 860k processzor és egy 7 360 lenne. + egy CPU hűtő... Ha nem maradhat a táp se, akkor viszont eladhatod ezt a gépet és marad a használt komplett gép vásárlás
2016. jún. 2. 22:35
 17/21 anonim ***** válasza:

Kb ez lenne az a minimum szint amivel már élvezhető lenne a gta5:

[link]

AKKOR, ha a táp, a hdd, a ház és a ramok maradhatnak

És ez is 70 ezer. Mivel a többi hardvered már elég idős, erős tipp, hogy a tápegységet is cserélni kell, ami alsó hangon 10ezer és még a ramokat is 6-8-gbra kellene valahogy bővíteni (nem írtad hogy most 1x4 gb vagy 2x2 van a gépedbe, de a ddr3 az jó hír)

Ez így egy mai éppen hogy belépő szintű "gamer" konfig.

Esetleg, de ehhez a pontos alaplap típust írd le mielőtt bármit veszel:

Intel Core 2 Quad processzor q9300-9400-9500 25ezer körül

És egy r7 360 vagy inkább gtx 750Ti (utóbbi ára most elég magas legalábbis a 950-hez képest)

Ez így max 60 ezerből kijön, viszont nem biztos, hogy ár/érték arányos fejlesztés.

Itt is a tápegység, a hdd, a ház, és a ramok maradnának.

2016. jún. 3. 08:07
 18/21 A kérdező kommentje:
De figyelj én nem 25000 ft-os procit akarok venni meg vidikarit mert néztem az árakat egy 1gb-os videókártyát már lehet venni 10000 ft-ért, cpu-t meg 15000 ft-ért 4 magosat
2016. jún. 3. 13:07
 19/21 A kérdező kommentje:
De azt hallottam ha veszek egy erős videókártyát akkor procit nem is muszály venni mert akkor a procit nem annyira használja a játék, ez igaz?
2016. jún. 3. 13:34
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem értesz hozzá, és nagy valószínűséggel nem is foglak tudni meggyőzni arról, hogy azért mert 4 magos egy processzor még nem jelenti azt, hogy az jó is, lásd 8 magos telefon procik, vagy akár fx-ek... Egy 8 magos fxet egy i3-6*** odaver... (játékokban természetesen)

A videokártyánál pedig a vram számít a legkevésbé, azt meg se említem, hogy a gta V pont egy kifejezetten vram igényes játék és simán megeszi a 2-3 gb-t is.

Az pedig, hogy gyenge proci erős videokártya pont a legnagyobb pénzkidobás, mert a processzor 100% on fog pörögni a játékok alatt a vga pedig szinte el se fog igazán indulni. Fordítva sem jobb a helyzet, ahol erős proci gyengébb videokártya, de ott legalább a procit nem csak a játékoknál használod ki.

Szóval ha nem igazán értesz a hardverekhez olvass utána, vagy fogadd meg az itt válaszolók tanácsát, mert elég ritka, hogy hülyeséget tanácsolna itt valaki. A számokat pedig hagyd meg a gyártóknak és higgy a teszteknek.

2016. jún. 3. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!