Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen internetet válasszak? F/26

Milyen internetet válasszak? F/26

Figyelt kérdés

Van internetem, T-Mobilos, minden hó fizetek 10000-ft 30 gb, a legmagasabb.

De ez nagyon drága, 30 gb adatforgalom egy hó-ban kevés, mindig figyelnem kell hogy mit töltök le, meg hogy beosszam azt a 30 gb adatforgalmat.

Nem tudom hogy milyen internetek vannak, nem vagyok nagy számításteknikai mágus.

2016. máj. 29. 22:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt most telefonra gondoltad ? Mert ha igen akkor 30 GB nem elég???? O.o
2016. máj. 29. 22:33
 2/5 anonim ***** válasza:
1: nem olyan sok az. Én egy nap alatt simán elnetezek 1-2 gigát is.
2016. máj. 29. 22:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Számítógépen szoktam használni
2016. máj. 29. 22:55
 4/5 anonim ***** válasza:

A T-nél ez valami mobilnet? Rég nem láttam rendes vezetékes internet esetén 30GB-os adatforgalom korlátozást, tehát csak mobilinternet lehet.

Ha úgyis számítógépről használod, miért a mobilnet? Kivéve, ha albérletben/kollégiumban/stb. laksz, ahol nincs lehetőséged a vezetékes internet beköttetésére.

Vezetékes internetcsomag nem opció? Azok korlátlanok, olcsóbbak, és nagyobb sávszélességet is nyújtanak. Még a T-nél is vannak normális ajánlatok. [link]

Ha van Digi vagy UPC, érdemes azokban is elgondolkodnod. Nézz utána véleményeknek.

2016. máj. 30. 00:51
 5/5 anonim ***** válasza:

az a baj a tahómobil stabil csak szörnyen drága és keveset kapsz a pénzedért.. a telenornál volt\van olyan hogy kicsi plusz pénzért külön számolja az éjszakai letöltési korlátod így +100gb áll rendelkezésedre ami azért már kicsit kellemesebb mint a 30..

[link]

"100 GB éjszakai adatforgalom

Bármilyen típusú forgalomra felhasználható belföldön éjjel 23 óra és reggel 8 óra között,az adott számlázási ciklus végéig. 990 Ft

"

és nem ez nem a reklám helye egyik ismerősöm mesélte akik "földrajzi adottság" miatt nem tudnak vezetékes netet használni

2016. máj. 30. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!