Milyen internetet válasszak? F/26
Van internetem, T-Mobilos, minden hó fizetek 10000-ft 30 gb, a legmagasabb.
De ez nagyon drága, 30 gb adatforgalom egy hó-ban kevés, mindig figyelnem kell hogy mit töltök le, meg hogy beosszam azt a 30 gb adatforgalmat.
Nem tudom hogy milyen internetek vannak, nem vagyok nagy számításteknikai mágus.
A T-nél ez valami mobilnet? Rég nem láttam rendes vezetékes internet esetén 30GB-os adatforgalom korlátozást, tehát csak mobilinternet lehet.
Ha úgyis számítógépről használod, miért a mobilnet? Kivéve, ha albérletben/kollégiumban/stb. laksz, ahol nincs lehetőséged a vezetékes internet beköttetésére.
Vezetékes internetcsomag nem opció? Azok korlátlanok, olcsóbbak, és nagyobb sávszélességet is nyújtanak. Még a T-nél is vannak normális ajánlatok. [link]
Ha van Digi vagy UPC, érdemes azokban is elgondolkodnod. Nézz utána véleményeknek.
az a baj a tahómobil stabil csak szörnyen drága és keveset kapsz a pénzedért.. a telenornál volt\van olyan hogy kicsi plusz pénzért külön számolja az éjszakai letöltési korlátod így +100gb áll rendelkezésedre ami azért már kicsit kellemesebb mint a 30..
"100 GB éjszakai adatforgalom
Bármilyen típusú forgalomra felhasználható belföldön éjjel 23 óra és reggel 8 óra között,az adott számlázási ciklus végéig. 990 Ft
"
és nem ez nem a reklám helye egyik ismerősöm mesélte akik "földrajzi adottság" miatt nem tudnak vezetékes netet használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!