Szeretnék windows 10-re frissíteni, de lenne egy kérdésem (lent? )
Windows 7 jogtiszta felhasználó vagyok, és szeretnék frissíteni 10-esre, de lenne egy pár kérdésem a már pár hónapja windows 10 felhasználókhoz:
1.Mi a véleményetek az op.rendszerről?
2.Szokott laggolni, valamint mik a hibái?
3.Mik a negatívum értékeléseitek?
4.Mik a pozitív értékeléseitek?
5.Megéri-e frissíteni?
6.Elfutna ezen a gépen a 32 bites verziója?
(ha számít valamit, az élményindex 3,7)
Előre is köszönöm a válaszokat
(!!pontozó vagyok,jóválaszért jójár,nem ideillő kommentért lepontozlak!!)
...és melyiket ajánljátok?
letöltöm az iso fájlt a microsoft oldaláról
...vagy a frissítővel telepítsem?
(a cd kulcs már nincs meg..)
2. néha megreccen, de szerintem már a winyóm nem az igazi, egyébként lag nem szokott lenni.
3. sok minden:
- néha beakad egy frissítésnél, újraindulásnál, stb (kb 4x kellett kilőnöm ebben a hónapban, mert loopba ment a kérjük várjon felirattal, win7nél évente 1x talán..)
- pár kompatibilitási gond
- néhány dolog nem adott a régiónkba, ezért nem is működik (cortana, zene szinkronizálás)
- egyszer újrakellett raknom, mert meghaltak a win10 appok, és sehogy sem lehetet megjavítani (15+ éve foglalkozok gépjavításokkal, ritka az ilyen)
- és tudnám még sorolni
4. alapból pörgősebb, gyorsabb, jobb a boot-idő, az asztal feláll 1 perc alatt, w7-nél volt, hogy 3 perc volt, mire használhattam. Jó appok vannak, könnyítik az életet.
5. nem, bár az ingyenes frissítés miatt erősen megfontolandó
6. a géped nagyon gyenge egy modern oprendszerhez, a vga nem biztos, hogy hivatalosan támogatott, ennek utána kell nézni, de ha w7-el nem volt gondod, a 10 se lesz szerintem. (bár ez a gép inkább xp-vel hasítana..)
Rendben, köszönöm szépen a válaszokat :)
Ment a pacsi, és a másodiknak:
igen, a win 7nél nállam is 2-3 perc mire használható lesz, sok idő míg bekapcsol minden progit.
Tervezek még bele vásárolni cuccokat, de csak pár tizesért.
Milyen VGA-t ajánlasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!