Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szeretnék windows 10-re...

Szeretnék windows 10-re frissíteni, de lenne egy kérdésem (lent? )

Figyelt kérdés

Windows 7 jogtiszta felhasználó vagyok, és szeretnék frissíteni 10-esre, de lenne egy pár kérdésem a már pár hónapja windows 10 felhasználókhoz:

1.Mi a véleményetek az op.rendszerről?

2.Szokott laggolni, valamint mik a hibái?

3.Mik a negatívum értékeléseitek?

4.Mik a pozitív értékeléseitek?

5.Megéri-e frissíteni?

6.Elfutna ezen a gépen a 32 bites verziója?

[link]

(ha számít valamit, az élményindex 3,7)

Előre is köszönöm a válaszokat

(!!pontozó vagyok,jóválaszért jójár,nem ideillő kommentért lepontozlak!!)

2016. máj. 29. 19:48
 1/6 A kérdező kommentje:

...és melyiket ajánljátok?

letöltöm az iso fájlt a microsoft oldaláról

...vagy a frissítővel telepítsem?

(a cd kulcs már nincs meg..)

2016. máj. 29. 19:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Előző gépemen (régi és eléggé gyengus volt) sokszor annyira lefagyott, hogy resetelni kellett, kékhalálok is sűrűn voltak. A mostanin (200 ezres) nincs vele semmi problémám, egyszer nem fagyott még le, kékhalál sem volt még. Eddig kompatibilátási problémám olyan volt, hogy BMW-khez való diagnosztikai programok nem indultak el. Laggolni nem szokott, régi gépen sem laggolt, csak fagyott. Elfutna. Nem tudom, hogy megérné-e neked frissíteni. :)
2016. máj. 29. 20:18
 3/6 anonim ***** válasza:

2. néha megreccen, de szerintem már a winyóm nem az igazi, egyébként lag nem szokott lenni.

3. sok minden:

- néha beakad egy frissítésnél, újraindulásnál, stb (kb 4x kellett kilőnöm ebben a hónapban, mert loopba ment a kérjük várjon felirattal, win7nél évente 1x talán..)

- pár kompatibilitási gond

- néhány dolog nem adott a régiónkba, ezért nem is működik (cortana, zene szinkronizálás)

- egyszer újrakellett raknom, mert meghaltak a win10 appok, és sehogy sem lehetet megjavítani (15+ éve foglalkozok gépjavításokkal, ritka az ilyen)

- és tudnám még sorolni

4. alapból pörgősebb, gyorsabb, jobb a boot-idő, az asztal feláll 1 perc alatt, w7-nél volt, hogy 3 perc volt, mire használhattam. Jó appok vannak, könnyítik az életet.

5. nem, bár az ingyenes frissítés miatt erősen megfontolandó

6. a géped nagyon gyenge egy modern oprendszerhez, a vga nem biztos, hogy hivatalosan támogatott, ennek utána kell nézni, de ha w7-el nem volt gondod, a 10 se lesz szerintem. (bár ez a gép inkább xp-vel hasítana..)

2016. máj. 29. 20:34
 4/6 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm szépen a válaszokat :)

Ment a pacsi, és a másodiknak:

igen, a win 7nél nállam is 2-3 perc mire használható lesz, sok idő míg bekapcsol minden progit.

Tervezek még bele vásárolni cuccokat, de csak pár tizesért.

Milyen VGA-t ajánlasz?

2016. máj. 29. 20:53
 5/6 anonim ***** válasza:
bármilyen 7-10 éves vga mehet bele, de én inkább az nvidiát ajánlom, jobb a támogatottsága, mint az amd-nek. Szerintem hardveraptón fillérekért kapsz használtat, gondolom nem játékra használod, uh teljesen mértékben mindegy a teljesítménye. Memóriából se ártana belepattintani még +2gb-ot, és akkor mehetne a 64 bites windows is.
2016. máj. 29. 21:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, én is ezen gondolkoztam hogy kellene még +2 ram, de inkább +4-et szeretnék, meg egy valamivel erősseb videókártyát, és ha telik rá még egy procit is, mivel szeretnék játszani a géppel.
2016. máj. 29. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!