Mi az a WoW-ozás? Hallottam már róla de nem tudom h pontosan mit jelent. Valaki elmondaná?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 10. 21:36
1/14 anonim válasza:
World of Warcraft. Ami egy MMORPG.
2/14 anonim válasza:
szellemilelg károsult ízléstelen görcsölés... igénytelen netes játék igénytelen hülyéknek akik nem hajlandóak kipróbálni semmi mást
3/14 anonim válasza:
Szia! Ez egy internetes játék. World Of Warcraft. Gondolom azért tetted fel ebben a kategóriában a kérdésedet, mert sokat láttad itt a válaszok között.
4/14 anonim válasza:
Hozzá ne nyúlj !!! A sok hüly*e gyerek ettől lett függő,am 1 idióta játék!!
5/14 anonim válasza:
Nem minden WoWos köcsög, de minden köcsög WoWos.
6/14 anonim válasza:
tényleg vigyézni kell vele. tud valamit az a játék hogy több mint 12 millió felhasználó van világszerte. Különben egy nagyon összetett, internetes, fizetős játék. ki ne próbáld, függőséget okoz:D
7/14 anonim válasza:
Tehát némely WoWos köcsög. Vannak normálisak is, akik nem tolják naphosszat, mondjuk én már leszoktam róla.
8/14 anonim válasza:
sztem is meg lehet tartani egy optimális mennyiséget, mondjuk max egy óra, de igazából az is felesleges. annak jó akinek nincs élete, és ebben leli az örömöt. egészségére...
10/14 anonim válasza:
nem tud az semmit az az egyetlen ok amiért mindenki tolja hogy talán első 3d-s netes szerepjáték tehát azzal játszottak először és terjesztették de manapság csak azért játszik 12 millióból 11 millió mert " mindenki itt játszik ez a legjobb"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!