Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka, hogy a...

Mi lehet az oka, hogy a utorrent kliensből eltűnik minden torrent fájl? Mindenhol nullát mutat és sehol semmi.

Figyelt kérdés
Egyik napról a másikra ,most már harmadszor járok így.Visszaállítás után minden rendesen működik. Utorrent 2.0-t használok.
2010. ápr. 10. 19:47
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Szvsz valamit elállítottál. Beállítások->Mappák. Legalul van egy olyan, hogy .torrent-ek automatikus betöltése, mellette pedig a betöltött .torrent-ek törlése. Vedd ki a pipát ezek elől! Illetve a letöltött fájlok mozgatása elől is vedd ki. Maradjon alapértelmezésben, ha nem értesz hozzá, és ha valamihez legközelebb hozzápiszkálsz (és feledékeny vagy) írd fel, hogy hol-mit állítottál el, hogy vissza tudd állítani!
2010. ápr. 11. 01:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi,én ezt értem is. De semmit nem állítottam át. Megnéztem és nincs pipa sehol a beállítások,mappa menü pontnál. Minden úgy van alapértelmezettbe ahogy letöltöttem a klienst. A "visszaállítás után"-nál a torrenteket értettem,hogy azokat állítottam vissza. Amúgy semmit nem állítgattam se előtte se utána. Pont ez a lényeg,hogy nincs oka miért tűnt el minden.
2010. ápr. 11. 16:41
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem is pont ez van. Mit kell vissza állítani?
2011. dec. 17. 10:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Én sem hittem volna de nekem is minden eltűnt...nem állítottam semmit. Az új év miatt van?
2017. jan. 1. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!