Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valójában milyen az apple iphone?

Valójában milyen az apple iphone?

Figyelt kérdés
Biztos hülyének néztek, hogy ezt kerdezem. Nekem meg sosem volt, de elegem lett, hogy eddig minden samsung telefonom meghibasodott. Ezert ugy dontottem veszek eggyet. Nem nagyon ertek a telokhoz de azt tudom hogy iphont szeretnék. Miben különbözik az iphone6s a plusztol?. Nektek is meghibasodott a samsungotok?

2016. máj. 25. 06:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Az iPhone nem fog kevésbé hibásodni, ne reménykedj.
2016. máj. 25. 06:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Az iPhone erénye a stabil operációs rendszere, hardveres szinten viszont szerintem a Samsung az éllovas.
2016. máj. 25. 07:28
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Azért a samsung nem egyfajta telefont készít, lehet mindig csak az olcsó gagyijat veszed, az minden márkánál spórolós alkatrészekből van.
2016. máj. 25. 07:49
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
Ha annyiert vennel samsungot, mint amennyit az apple-ra szansz, akkor nem menne tonkre. Az aljakategoria persze, hogy meghibasodik...
2016. máj. 25. 08:28
 5/9 anonim ***** válasza:
74%

Pont emiatt istenítik sokan az iPhone-t. Megveszik a 40 ezres Samsung telefont, és csodálkoznak, hogy milyen rossz, meg minden baja van. Aztán elege lesz, vesz egy iPhone-t 200 ezerért, és azt látja, hogy milyen jó, ezért az összes Samsung egy kacat. De arra nem gondol, hogy az azonos árú Samsung akár jobb is lehet, mint az iPhone.

2016. máj. 25. 10:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Egyaltalan nem gagyi a samsungom mert 4 eve vettem 150000ft-ert
2016. máj. 25. 19:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Kimondtad a kulcsszót: 4 éve. 4 év alatt simán elhasználódik egy telefon.
2016. máj. 25. 20:03
 8/9 anonim ***** válasza:
A samsungok bár jobbak hardveresen, de az i6s még így is gyorsabb mint egy s7. Szerintem vegyél egy iphone 6s/6s plust. A plus nem 4,7" hanem 5,5", valamint full hd és a menüben is el lehet forgatni a telefont, ennyi a különbség. Kamerában igaz az s7 jobb, de az frissebb is.
2016. máj. 25. 20:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Én 4 éve 160-ért vettem az S3-mam. Lassan 1 éve S6-om van. Ezzel nem lehet mit csinálni, így vannak beprogramozva, hogy bizonyos idő után belassuljanak. Az S3 nekem már használhatatlan volt. Az iPhone-okkal ugyanez a helyzet.
2016. máj. 25. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!