Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vízhűtés? Többi lent (fontos)

Vízhűtés? Többi lent (fontos)

Figyelt kérdés
Sziasztok, a napokban gondolkoztam a vízhűtés beszerelésére a gépembe, de nem tudom hogy kell, tudom hogy kell cső meg ilyesmi, de ezeket honnan lehet beszerezni? És hogy kell berakni a gépbe? Ha valaki van olyan kedves akkor Írja le lépésről lépésre hogyan kell berakni meg hogy mi kell hozzá, procit megoldottam egy kis vizes dologgal, de magát az egész gépet akarom vízhűtésssel hűteni, fontos, valaki Írja le, köszönöm előre is :)

2016. máj. 24. 22:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát ha nem értesz hozzá(én se) akkor inkább vidd el egy szakértőhöz aki megcsinálja egy 10 ért.
2016. máj. 24. 22:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Vagy elég egy kicsit drágább ventis hűtés egy i7-es procihoz és egy (ha kijön veszek) NVIDIA GEFORCE GTX1080-hoz?
2016. máj. 24. 22:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen elég. Noctua nh d15stb 30e felett
2016. máj. 24. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!