Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Win 10 laptopomon 10-15...

Win 10 laptopomon 10-15 percig van hang aztán elmegy? Mit csináljak? Folytatás lent.

Figyelt kérdés

Csak videóknál megy el, és maga a videó se megy tovább utána. De mondjuk facebookon üzit kapok és akkor van hang. Újraindítás nem segít, aztán van mikor napokig működik a hang. De már úgy unom...

Szóval láttam sokan írtak ki ilyesfajta kérdést de semmi nem segít nekem. Realtek high definition audio van a gépen. Alapméretezettnek ez van megadva, amúgy nincs is más. Eszközkezelőnél sehol nincs felkiáltójel,semmihez nincs frissebb verzió, minden működik, semmi hibakód.

És kb az én tudásom idáig terjed... valakinek van vmi ötlete, hogy mi a gond?

Előre is köszi.

2016. máj. 24. 21:27
 1/2 Lajos54 ***** válasza:

Elképzelhető, hogy a hangkártyában valamelyik alkatrész dögledezik. Vagy esetleg a videokártyában. Folyamatos hosszabb üzem esetén egy kicsit jobban melegszik, a hő hatására ugyebár a testek (így az alkatrészek is) kitágulnak. Elég lehet néhány század- vagy ezredmilliméter méretváltozás, hogy az eszköz vagy az alkatrész megadja magát. Ez, mint írtam, lehet alkatrész-hiba, vagy akár egy hajszálrepedés a nyomtatott áramköri lapon. Sajnos az ilyen jellegű hibák behatárolása a legnehezebb.

Esetleg egy lekiismeretes műszerész tud közelebbit mondani. Csak hát a szerviz-díjak elég magasak...

2016. máj. 24. 22:02
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Én is féltem tőle, hogy esetleg ott a hiba. És amúgy ez javítható?

2016. máj. 25. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!