SOS miert fekete a kepernyo ha bekapcsolom a gepet?
Figyelt kérdés
Elmentem enni, kozben ujrainditottam a gepet es azota nem jon elo semmi. Mar ketszer csinalta ezt az utobbi idoben de par perfen belul elindul. Erettsegire nem tudok tanulni pls segitsetek :(2016. máj. 24. 16:55
1/4 anonim válasza:
"Erettsegire nem tudok tanulni"="jácaniii akarooook"
első körben a kábeleket igazítsd meg.. ha megvan akkor próbáld ki hogy kiszeded a ramokat és egyenként kipróbálod őket valószínűleg az egyik defektes
2/4 anonim válasza:
kapcsold be, nyomd meg a power gombot 5 mp-re
és kapcsold be megint, ha nem jön be akkor ismételgesd meg
nekem szokott ilyet csinálni(szerintem az alaplap kondenzátorai öregedtek meg, azért ilyen)
ha nem lenne jó csinálj cmos resetet
3/4 A kérdező kommentje:
Semmi sem segit :/ a gep meg jotalas alatt van. Koszi a valaszokat
2016. máj. 24. 18:15
4/4 anonim válasza:
egybe vetted a gépet? akkor ne nyúlj hozzá valószínű hogy hardver hiba lehet csak bios reset kéne lehet hogy más..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!