Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A the-west.hu-n hogyan tudnék...

A the-west.hu-n hogyan tudnék sok pénz szerezni? Milyen csalással lehet?

Figyelt kérdés
Csak olyan írjon aki nem annyira lelkiismeretes, mert én ku*vára nem vagyok az!
2010. ápr. 10. 16:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor ne játssz vele, meg általában semmivel, ahol nem tudsz szabályosan érvényesülni.
2010. ápr. 10. 16:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Csalással sehogy, de ha rendesen csinálsz mindent akkor annyi pénzed lesz hogy azt sem tudod mit kezdj vele. Szóval értelme nem nagyon van a pénznek ebben a játékban. 50-es szinten vagyok már lassan, de még költeni semmire nem kellett.
2010. ápr. 10. 16:30
 3/5 A kérdező kommentje:
hát öcsém nálam lenne mire? küldeni nem lehet pénzt?
2010. ápr. 10. 17:51
 4/5 anonim válasza:

Hat csalni nem lehet a jatekban(csak ha admin vagy,de ahhoz sok minden kell,ugysem vesznek fel.),de szerintem sincs penznek nagy ertelme.en pl. van,hogy 10000$-m van es nincs mit csinaljak vele,berakom varoskasszaba.

mondjuk alacsony szinten jol jon na,de mar ha fejlodsz akkor nem kell,tapasztalatbol mondom.

v2:79-s sint

v3:57-s szint

v4:73-s szint

v5:57-s szint

v6:14-s szint(5 napja kezdtem ujra,45-s voltam,de elrontottam)

v7:55-s szint

v8:18-s szint

beta:58-s szint

es sehol sincs penzhiany.mindenutt legjobb felszerelest tudom venni.

de legtobb penzem v4-n van,top 3 lovos vagyok es a melokkal ha nem penest csinalok is napi 1000$ kijon siman.Ha penzmelo akkor....

2010. ápr. 28. 19:59
 5/5 anonim válasza:

Szia. nem tudom milyen régi a bejegyzés de van egy csomó dolog!

pl. kőfejtés!

elküldöd 3 órára 2 napig folyamatosan és így lesz 8-10 köved... darabját pedig 300-400-ért ellehet adni...

veszik mintt a cukrot

2011. aug. 30. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!