Kecske1010 kérdése:
Miért laggol minden játék az új és jobb videókártyával?
Figyelt kérdés
Nemrégiben vettem egy Asus GT730 4GB DDR3 GT730-4GD3 videokártyát, mivel az előző videókártyám 1012MB-os volt, és kellett egy jobb, ez 4GB-os.
Na most amint játszok akár a GTA 5-tel, akár a CS:GO-val, akár a Team Fortress 2-vel, sokkal jobban laggol, mint az előző, rosszabb videókártyával. Mi lehet a probléma? Lehet esetleg az, hogy most meg a videókártya a sokkal jobb a gép többi részéhez képest?
2016. máj. 22. 21:24
11/15 anonim válasza:
4gb-os kártyát? hiába vennél 4gb-s kártyát ha a kártya azt nem tudja kihasználni.. a legolcsóbb kártya ami a 4gb ból ki tud többet használni mint 2gb az a gtx960 vagy az r9 380 (talán a 380 még ki is tudja használni a 4gb-t a gtx 960 olyan 3 és 3,5-öt talán).. a vram nagyából a felbontásban számít csak.. ennyiért újonan gtx750ti van,kicsit többért gtx950 vagy használt piacon van HD 7950,r9 270x,gtx760,r9280 van amelyik akár 3gb vrammal is el van látva mehetsz menőzni haveroknak(bár még mindig nem értem ezt a vram buzulást már bocsánat)
12/15 anonim válasza:
Értetlen egy gyerek, az biztos...
13/15 anonim válasza:
Biztos nem tetted fel rendesen a drivert, azért nem megy úgy, ahogy kellene.
14/15 anonim válasza:
vegyél még egy ilyen kártyát kérdező és crossfirebe kötve lesz 1000 fps-ed :D
15/15 A kérdező kommentje:
Az a baj sajnos, hogy nem én telepítettem fel, hanem szakember, és nem tudom mit csinált meg és mit nem
2016. máj. 25. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!