Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy menne a gépemen a Windows...

Hogy menne a gépemen a Windows 10? Megéri?

Figyelt kérdés

AMD FX-6300 processzor

Kingston HyperX Fury Red 8GB DDR3 1866Mhz RAM

Sapphire Radeon R9 270 2GB GDDR5 videokártya

Lassulna? Gyorsulna? Mennyivel?

Főleg játékra/videószerkesztésre használnám.

2016. máj. 22. 19:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Függ attól is h. SSD-re vagy HDD-re telepíted/frissíted.......
2016. máj. 22. 20:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Az igazat megvallva semmivel sem jobb a win 10, a win7-nel. Persze vannak extra funkciók a 10-ben, meg talán jobban is optimalizált a rendszer, de nekem a játèkok abszolút nem futnak jobban rajta. Kivève a LoL-t, mert az valamièrt sokkal több FPS-el fut. Amúgy attól ne fèlj hogy lassabb lesz, mert talán egy picivel gyorsabb is mint a win7. Viszont nálam elèg gyakran befagynak ablakok, oldalak stb. Kapunk hozzá egy új böngèszőt, az Edge-t, ami egy parasztvakítás egyèbkènt. Semmivel sem stabilabb mint a Chrome vagy az Opera. Gyorsnak èppen gyors, de azèrt nem árt ha a neted is elèg erős hozzá. A Cortana funkció jó lenne ha a magyart is ismernè, illetve kèpes lenne bonyolultabb dolgok megoldására is. Habár èn jól beszèlek angolul, hiába teszek fel neki egy átlagos kèrdèst, sok esetben csak egy az egybe beírja a keresőbe az általam mondottakat. A vezèrlőpultja is elèg fura a win10-nek, vannak olyan beállítások amiket baromi nehèz módosítani mert annyira elvannak dugva. Bár ez lehet csak az èn hozzánemèrtèsem miatt van. Ami pozitívum hogy könnyedèn lehet rajta dolgozni ès elèg felhasználóbarát is. Van benne alapból videórögzítő is, ami meglepően szèpen vesz fel tartalmakat. Èn igazából nem bántam meg hogy lefrissítettem de nálam nem hozott megváltást.
2016. máj. 23. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!