Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ma letöltöttem ezt a Five...

Ma letöltöttem ezt a Five nights at freddy's 3. A telefonomra. De mar az elejen megakattam mert azt se tudom hogy hogy kell menni az emberkevel vagy mit kell csinalni? :// varom a valaszokat ^^

Figyelt kérdés
2016. máj. 22. 18:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Sehogy nem kell menni mert egy helyben játszódik.
2016. máj. 22. 18:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Oké es hogyan tovabb?^^
2016. máj. 22. 18:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Vagy hogy kell bezárni az ajtót ?:D a robbire mar ra jottem :)
2016. máj. 22. 18:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Nincs ajtó.csak a szellőző nyílásokat zárhatod le.:)
2016. jún. 12. 14:33
 5/5 Foxy The Pirate Fox válasza:
Egészen pontosan úgy kell vele játszani, hogy az elején megérinted jobb oldalt a képernyőt, és megnyomod a felső sarokban a kék gombot (így veszed fel a kamerát)ezután nyomogatni kell a kamera gombokat, és meg kell keresni egy nyúlszerű robotot. Általában csak egy kis rész látszódik belőle, például a karja, ezeket nehéz megtalálni, de majd idővel belejössz. ha nem találod sehol, akkor nyomd meg a "map toogle" gombot, és itt is nézz körbe. ha valamelyik itteni kamerában találod, akkor nyomd le 2X,3X azt a gombot, amelyikre az előbb rányomtál. Egyenlőre ennyi, ezt csak azért írtam, ha esetleg még nem jöttél volna rá. Válaszolj, ha írjam tovább!
2016. szept. 18. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!