Veszek egy gt720ast passziv hutessel (tobbi lent )?
Figyelt kérdés
Gt720 2g. Ddr3 128 bit passziv hutessel, es az alabbi jatekoknl nem fog melegedni? Far cry 3, farming siMulator 13,15, fifa 14 , MTA,LOL,team fortress 2, assassins creed 3,
Far cry2, esetleg meg gta 4, nfs carbon,vagy esetleg cs go, nah ezeknel a jatekok.al nem ffog melegedni?
2016. máj. 21. 21:43
2/5 A kérdező kommentje:
De arra ertem hogy addig nem fog hosszutavonse hogy kikapcsoljon??????
2016. máj. 21. 21:58
3/5 anonim válasza:
Kezdjük, ott hogy miért veszel GT720 at? Az egy elképesztő gyenge semmirevaló kártya, és drága. Az árából használtan 2x jobbat kapsz.
A másik pedig, minek passzív? A passzív kártya nem azt jelenti hogy hurrá nem kell semmi hűtés. Egy passzív kártyához is kell egy jó számítógépház hűtés rendszer, ahol megfelelően mozog a levegő. Különben elég jól megfő.
4/5 A kérdező kommentje:
Figyelj nem gta v re meg watch dogs ra akarom hasznalni, csaak a fentiekre.... es. Hasznaltan nem akarok, nekem ez nagyon megtetszett, de adig hogy kikapcsoljon nemfog?
2016. máj. 22. 07:11
5/5 anonim válasza:
Hát tetszen, de nem a kinézet és nem a számok miatt kell venni. Ez olyan mintha, hú vettem a tescoban egy tök jó biciklit, annyira szépek a pedálok rajta. Ez kb irodai gépbe való. Valószínű nem fog kikapcsolni, hisz az a dolga. Ez a kártya olyan rettentő gyenge, hogy alig fogyaszt és így nem melegszik nagyon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!