Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez most mi a youtubenál?

Ez most mi a youtubenál?

Figyelt kérdés

Minden másodpercben megakad a videó,és mintha abban a másodpercben fel is gyorsul egy pillanatra,a net biztos hogy nem rossz,de akkor most mi van?A géppel lehet a gond?Már azért 4 éves cuccok vannak benne.

Intel Core i3 3250 3,50ghz(ez csak 1 hónapos)

4 gb ram

Nvidia GeForce gt 610 2gb(ez a 4 éves)

2016. máj. 20. 17:46
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Az eszedbe sem jut hogy a Youtube-nál van a gond ? Egyből kérdést kérdést kell kiírni, mintha nem lehetne néhány percet kibirni nélküle.
2016. máj. 20. 17:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Te neked mi a bajod?Ez megy csak?Honnan tudnám?Azért kérdezek mert választ akarok,azt hittem az én gépem a rossz,mivel régi."Nem lehet egy pár percet kibírni."Mintha még fel is lettem volna háborodva.Éppen néztem,és zavaró volt,mert nem tudtam mi a hiba.
2016. máj. 20. 18:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Errőél beszélek. valami hiba van a géppel, azonnal Gyakori kérdések.

Remek. Szép nagy okos felnőtt lesz belőled.

2016. máj. 20. 18:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát neked is van életed,meglátszik.Biztos sokan kedvelnek téged,ezzel a stílussal.Mindenkivel ilyen kedves vagy?Neked mi bajod van azzal ha kérdezek?Ciki kérdezni?Baj ha valamit nem tud az ember?Minek írsz ha csak veszekedni akarsz?
2016. máj. 20. 20:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem baj ha nem tud valaki valamit, és veszekedni sem akarok, cdak egy kicsit dühit az emberek tehetetlensége. Ahelyett hogy utánajárnának valaminek (pl.Google) vagy türelmesen várnának néhány órát hogy hátha megoldódik magától, ahelyett azonnal, nyomban választ várnak a kérdéseikre, amit itt le is írnak. A lényeg az azonnal szón van. Az persze fel sem merül a kérdezőben, hogy az idő alatt mig kiírja a kérdést és várja rá a válaszokat, netán maga is tehetne valamit az ügy érdekében.

Csak mondom, hogy az itt feltett kérdések 99, 5 %-ra, 1 perc alatt választ kaphatunk a Google segítségével. Mit 1 perc, pár másodperc !!! De ennek az oldalnak is van keresője. Beírod hogy "YouTube akadó videó", vagy valami hasonlót, és máris megkapod a kérdésedre a választ.

2016. máj. 21. 04:38
 6/6 anonim válasza:
Mégis itt olvasgatsz te gyökér.
2019. máj. 2. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!