Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a pc konfigurác...

Szerintetek ez a pc konfiguráció jó lesz, a leírtakra?

Figyelt kérdés

AZ alaplap Asrock A88M-G/3.1

-----------------------------

Processzor AMD A10 X4 7700K 3.4GHz FM2+ vagy AMD A10 X4 5800K 3.8GHz FM2

----------------

Táp Aprox APP500LITEB01 500W

---------------------------------

Kb ez még 4 gb ddr4 ram és egy 500 gb HDD

Szerintetek használhatóm vele a Photoshoop-ot, Sony Vegas-t, Pain tool sait, és esetleg a flasht?

És ha igen, szerintetek nagyon fog lagolni?

Mellesleg később bővíteném egy videó kártyával, milyent ajánlanátok bele? Megoldható lenne hogy esetleg a Far Cry3, Maffia2, Saintrow, Princes of Persia, Bioshock2 elfussanak rajta?

2016. máj. 20. 08:14
 1/4 A kérdező kommentje:
használhatom*
2016. máj. 20. 08:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Arra amire kérdezed nagyjából megfelel, de ha több lenne a memória (8Gb) az nem ártana, mert a Photoshop, és a Vegas is szereti kajálni azt.
2016. máj. 20. 08:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Csak könyörgöm, azt a tápot ne. 500W eleve túlzás, de az a gagyi kínai vacak még 200-at sem tud biztonságosan leadni.

500GB-os HDD-t nem éri meg venni manapság, 13k körül kapható 1TB-os WD EZEX.

Az alaplap nem támogatja a DDR4 memóriát, tehát az eleve felejtős ezzel.

Mekkora kereted van az egész gépre? Mert ez így semmi.

2016. máj. 20. 08:52
 4/4 A kérdező kommentje:

Sajnos kb csak 80 ezer, ami tudom hogy kevés, de sajnos még ennyit is össze szedni a keresetemből nehéz.

Így kompromisszumot kötök, kihagyom a vidi kártyát inkább, és majd akkor veszek ha keresek is valamit az új géppel.

Akkor milyen táp lenne a megfelelő?

DDR3 az jó lenne? Esetleg másik alaplap?

Hdd azért lenne csak 500 gb os, mert én 1 tb-os cuccot csak 100 euróért találtam.

2016. máj. 20. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!