Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a különbség a Windows...

Mi a különbség a Windows változatai között? Melyik lenne számomra célszerűbb?

Figyelt kérdés

Home Premium, Professional vagy Ultimate?

[link]

Ezt meg ehhez hasonló táblázatokat olvasgattam, de ezenkívül? És pl. olyan van, hogy akkor az Ultimate-nek nagyobb a gépigénye vagy valami?

2016. máj. 19. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha nem tudod, hogy mi a különbség, akkor bátran választ a Home Premiumot!

G.

2016. máj. 19. 21:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Mármint "válaszD".

G.

2016. máj. 19. 21:44
 3/5 anonim válasza:

Mivel te feltetted ezt a kérdést, ezért neked semmi különbség nem lenne. Neten találsz még több táblázatot, azokban minden benne van.

Ezt javaslom:

[link]

Csupa olyan dolgok, amit egy átlagos felhasználó soha az életében nem használna.

Egyedül a többnyelvűség miatt jó egy átlag embernek az ultimate, de ha neked nincs igényed hogy magyar/angol mellett még át tudd állítani, akkor nem számít.

Gépigény változás nincs, vagy nagyon minimális.

Nekem volt home és ultimate is, ugyanolyan volt.

Javaslat: Vagy Professionalt vagy Ultimate-et tegyél fel, de igazából mind1, úgyse használnád ki az "extrákat", de ha már választhatsz, akkor ezeket.

2016. máj. 19. 21:47
 4/5 anonim válasza:

Ja amúgy ha ez számít, a legtöbb embernek Professinal-ja van. Legalábbis amikkel én találkoztam.

De összegében neked tényleg teljesen mind1 melyik a három közül.

2016. máj. 19. 21:51
 5/5 anonim ***** válasza:
#4 ha tudnák, hogy az enterprisenak annál is több funkciója van akkor még olyat lopnanak, csak hogy legyen mert kell :)
2016. máj. 19. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!