Tudnátok nekem árat mondani, hogy körülbelül más mennyiért készít el egy ilyen tervet? (3d modellezés)
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok, és szeretnék tisztában lenni néhány árral kapcsolatban. 3D low poly stílusban kell megmodelleznem egy falut.
Példa(hasonló mint az enyém):
Körülbelül, milyen árat fogadhatok el érte(vidéki falu)? Egy darabért és három különböző darabért?
Köszönöm!
2016. máj. 19. 18:25
1/1 sZamu válasza:
Itt szétnézhetsz árakkal kapcsolatban. Amit mutattál, én azért kb 30 dollárt kérnék, de neked kell meghatároznod mennyiért vagy hajlandó dolgozni, illetve az is szempont, hogy a megrendelőnek mennyire fontos ez a munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!