Újraindul folyton a gépem és nemtudom mi miatt, ötletek? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Már egy ideje rossz a gépem mert a tápegységem durrant és nem olvassa be a két vinyómat,azóta vettem új tápot meg egy vinyót és ahogy összeraktam és elinditottam még mindig be adja azt a szöveget hogy nem sikerült elinditani az eszközt stb hogy választhatom a csökkentett modot stb.. és ha továbbnyomok újraindul, de ha rádugom a dvd olvasot akkor mrg azt irja ki hogy disk boot failure insert system disk.. de ha lehuzom a dvd olvasot akkor már ugyan azt a csökkentett modot adja ki és ujraindul . Szóval már tényleg nemtudom mi a hiba,,valami ötlet ?
a gépem: proci:AMD athlon 64X2
vga: Sapphire r9 270x
táp:Keep out fx700
hdd: samsung 40gb
2016. máj. 19. 15:48
1/4 A kérdező kommentje:
Ja és az alaplapom egy ASUS M2N-E SLI
2016. máj. 19. 15:51
2/4 anonim válasza:
valszeg a táp kinyírta az alaplaodat is... de ha amit ide írtál, az az új, akkor az sem lesz hosszú életű.. miért nem lehet utánanézni hogy ne szart vegyél? ez kb olyan ocska mint a kodegány...
3/4 A kérdező kommentje:
a vinyo csak kölcsöbe kértem hogy megnézzem a gépet egy másik vinyóval hogy mi lehet a baj de nemtudom igyse lehet tényleg az alaplap a gond, azt meg mondhatom kur*a fa*za akkor
2016. máj. 19. 16:09
4/4 anonim válasza:
végülis nem tudlak sajnálni, nem én hagytam a gépben egy gány tápot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!