Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom megosztani a...

Hogyan tudom megosztani a Windows media player-t 2 monitoron full screenben?

Figyelt kérdés
2016. máj. 19. 13:45
 1/4 Lajos54 ***** válasza:
Mondjuk a válaszhoz azért néhány dolgot minimum még meg kellene adnod: operációs rendszer, gép típusa (asztali vagy laptop), esetleg a videokártya típusa. Ezek nélkül képtelenség bármi használhatót mondani...
2016. máj. 19. 14:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Windows 10 OP. Asztali gép, Nvidia Geforce 210 512mb
2016. máj. 20. 13:44
 3/4 Lajos54 ***** válasza:

Mivel ennek a videokártyának kettő kimenete van, egy D-sub és egy HDMI, ezeket elméletileg egyszerre is lehet használni. Persze megfelelő csatlakozású monitorok kellenek.

Csatlakoztatod mindkettőt. Megnyitod az Nvidia vezérlőpultot, és kiválasztod a "Több megjelenítő beállítása" menüpontot.

A továbbiakat értelemszerűen beállítod.

Mivel itt most csak egy monitorom van, nem tudom megnézni, hogy kettő esetén milyen beállítási lehetőségek jelennek meg, de ha találsz olyat, hogy asztal kiterjesztése, vagy asztal megosztása, az utóbbit válaszd, mert a kiterjesztés esetén nem ugyanaz jelenik meg a két monitoron.

2016. máj. 20. 20:47
 4/4 A kérdező kommentje:

amúgy 3 kimenet van, van még egy vga is

de az ugy meg van hogy ketté osztás meg mindem egybe is

csak külön a media player 2 monitoron futattni film nézés közben

2016. máj. 22. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!