Laptop Videokártya driver gondok, Dedikált, és integrált vga beállítása?
Figyelt kérdés
A Hd graphics 4600-at le akarom tiltani mert villog tőle a monitor alkalmanként. Le is tiltottam csökkentett módban. Eddig minden oké, villogást nem észleltem, de mikor egy játékot elindítok, a gtx-es vga nem is megy, proci szinte 100%-on, ami 30on szokot lenni de a gtx vga semmi.
Szerintem az "Általános Microsoft-videokártya" megy ilyenkor mert ha a Hd 4600 at Eszközkezelőben, ha a visszaállításra megyek, erre áll vissza.
Gondoltam arra hogy a Hd 4600 at Eltávolítom, és leszedem újra, hogy az Általános Microsoft-videokártyát
eltűnjön, csak nem akarok ezzel bíbelődni ha nem biztos.
2016. máj. 17. 18:21
1/1 anonim válasza:
nem, lehet hogy a videókártya kábelét vagy mit, az alaplapba dugtad bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!