Hol találom a windows 8 termékkulcsot?
Figyelt kérdés
Windows 8 fut a laptopomon és ma reggel a windows update talált pár frissítést a gépemre amit le is telepítettem majd újraindítottam a laptopot hogy befejezze a telepítéseket. Újraindítás után azt írta ki hogy a konfiguráció nem sikerült és visszavonja a letöltéseket. Miután ez megtörtént be akartam jelentkezni a gépembe de egyből kért egy termékkulcsot.
Ami sajnos nem tudom hol van mivel a gépet úgy vettem anno (mediamarkt), hogy alapbol rajta volt a windows 8.
Valami ötlet?
2016. máj. 16. 22:59
1/3 anonim válasza:
Nem a felhasználó fiókod van levédve jelszóval és azt kéri?
2/3 A kérdező kommentje:
Nem. Bejelentkezni be tudok.
De állandóan feldobálja hogy aktiváljam a windows termékkulcsot ami ugyebár nemtudom megtalálható-e valahol
2016. máj. 16. 23:05
3/3 anonim válasza:
Kérdezd meg a boltot szerintem. Esetleg nézd meg a laptop dobozában, hátha van valami kis füzet szerűség, vagy kártya amin rajta van a kulcs. Ha nincs ilyen akkor passz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!