Budapesten többet keresnek a fejlesztők?
Mindenki arról beszél, hogy Budapesten mennyire jobb, mivel bár a lakbérek és az ingatlanok jóval drágábbak mint egy a vidéki városban, ! DE a fizetések is jóval magasabbak !.
Tehát ennek megfelelően még több pénzt lehetne ott megtakarítani.....
Ennek ellenére, amikor megkérdeztem két kezdő informatikus fejlesztő ismerősömet (PC-s játékfejlesztők), akik Budapesten dolgoznak hogy mennyi a kezdőfizetésük, ugyan azt átlagos 250k-s nettót kapják a munkájukért, amit vidéki ismerőseim itthon .... Ja a bátyám is ennyivel kezdett Pesten(web fejelsztő)
Van valakinek ennek tapasztalata ebben, hogy van e tényleg eltérés vagy az informatikusok fizetésében, vagy mindenhol kb ugyan annyit kapnak? Vagy a különbség majd csak több éves munkatapasztalattal rendelkezőknél fog majd számítani?
Várom a programfejlesztők válaszait!
Légyszíves részletezzétek, köszi!
Cégtől függ, nem várostól!
Én pl. Bukarestben havi nettó 6000 lejt kaptam egy bizonyos munkáért, most Brassóban pedig kb. ugyanazért a munkáért (de egy másik cégnél) havi 9900-at kapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!