Telefonról -laptopra hogyan tudok átmenteni videókat Samsung Galaxy S6 edge-ről?
Figyelt kérdés
Összekötöttem a telefont a laptoppal, a képeket áttudtam tenni, viszont se a videókat se a zenéket nem látja a laptop. Áttettem egy külön mappába a viedókat a telón, hátha... de ha itt a sz.gépen megnyitom üres. Segíííítsen máááár valaki !!! Előre is köszi2016. máj. 14. 08:36
1/4 Alex Fly válasza:
Ha csak a képeket látja, akkor véletlenül nem PTP módban van a telefon? MTP-re állítva jónak kell lennie...
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, de totál analfabéta vagyok ehhez. Azt hol kell állítani?!
2016. máj. 18. 12:13
3/4 Alex Fly válasza:
Ha csatlakoztatod, az állapotsort lehúzva ott lesz egy "USB kapcsolat" vagy hasonló értesítés. Arra rákoppintva bejön a menü, ahol választhatsz MTP, PTP és csak töltés között. A PTP a fényképezőgépekhez lett kifejlesztve, neked a MTP kell.
Ha ilyenkor nem jelwnne meg a választási lehetőség, akkor a beállításoknál megtalálod a kapcsolati résznél...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!!!! időközben sikerült. A vezérlőpulton keresztül....
2016. máj. 19. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!