Fiatalon is nagyon tetszett az informatika, de ugy hozta a sors h vegul mast tanultam. Lehet belolem valaki/valami az informatikaban felsofokunelkul?
Figyelt kérdés
Van olyan resze informatikanak amit elsajatithatok felso oktatas nelkul? Pl weblapszerkeszto, rendszergazda, programozo stb. :D2016. máj. 10. 17:57
1/5 anonim válasza:
Bármit elsajátíthatsz, sőt, a felsőoktatásban nem is tanítanák meg, annak csak a papír miatt van értelme. A rossz hír, hogy itthon a legtöbb helyen a papír az első, amit néznek. Külföldön több esélyed van, ott a tudás a legfontosabb.
2/5 Dongaben válasza:
Bármi lehetsz! A legnagyobb ászok, sosem tanulták a témát iskolában! Otthon tanulva, sok idő-befektetéssel menni fog! A logika azért kell hozzá.
3/5 anonim válasza:
Ezt a hármat tanítsák OKJ-n, bár ahogyan hallottam, a rendszergazda pont meg fog szűnni. Pontosan milyen nevet találnak ki rá, azt most nem tudom, de elvileg nehezebb lesz.
Amúgy sosem késő elkezdeni újat tanulni (főleg annak fényéven ha már tanultál angolt).
4/5 A kérdező kommentje:
Igen beszelek angolul, 25 evesen nem keso? Szerintetek mibol tudnek profitalni leghamarabb? Merre erdmes elindulni?
2016. máj. 10. 18:46
5/5 anonim válasza:
25 éves vagy? Ên tavaly, 30 éves fejjel kezdtem neki a rendszergazdainak, viszont van hozzám képest, 10 - 15 évvel idősebb osztálytársaim is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!