Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » CS:GO-ba melyik kést lenne...

CS:GO-ba melyik kést lenne érdemes megvenni amivel későbbb tudnék keresni?

Figyelt kérdés
én a bowie késre gondoltam..

2016. máj. 7. 22:41
 1/1 anonim ***** válasza:
A Steam piac rendkívül változékony és kiszámíthatatlan, ezért ezt nem lehet megmondani. Többször is kereskedtem már ott, de én nem javaslom hogy 30 eurónál nagyobb tételben csináld ezt, mert könnyedén el tudod bukni a nagy részét, főleg, ha figyelembe veszed a 15% steam adót. Gondolom tudod, hogy ha veszel egy kést pl 150 €-ért,azt legalább 172,5-ért kell eladnod, hogy ne veszíts rajta. Ha mindenképp ilyet tervezel, akkor azt javaslom, hogy ne a kés fajtája alapján válassz, hanem nézd folyamatosan a kések eladási árait, és ha egy késnél, amit viszonylag gyakran vesznek az emberek, hirtelen megjelenik egy jelentősen olcsóbb ajánlat, mint a grafikon szerinti utolsó átlagár, akkor azt vedd meg, és utána rakd ki a következő legolcsóbb ajánlat alá pár centtel/euróval. A hosszútávú kereskedelem ilyen nagy tételek esetén elég rizikós, és nem lehet megmondani, hogy melyik késsel lehet "később" keresni.
2016. máj. 8. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!