Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy középkategóriás gamer pc...

Egy középkategóriás gamer pc konfigurációt ranknék össze mire figyeljek?

Figyelt kérdés
Segítenétek össze rakni egy konfigot úgy 100-200k közötti összegre gondolok,nem tudom milyen erős pc-t lehet ennyi pénzből összerakni,nekem az lenne a legjobb,hogy minél olcsóbban jövök ki belőle persze ha muszáj akkor 200k vagy kicsivel több körüli érték is lehet.
2016. máj. 7. 12:03
 1/1 anonim ***** válasza:

Én így csinálnám:

-i5 6600 (k)

-B150 alaplap, ha sima 6600, z170 ha 6600k, 4 ram slottal

-2x4 ddr4 ram

-BQ! straight power, vagy ha oc-zel akkor corsair rmx 550W

-Adata sx930 ssd

-1 tb hdd (wd10ezex pl.)

-kiválasztasz egy olyan házat, ami alsó tápos, és van benne cable management. Zalman z szériát szokták ajánlani, de sok jó van

Így egy jó gépet lehet össze hozni, saccra 160-170 ezer így. És NE vegyél videokártyát még! Nemsokára jön a pascal/polaris, abból majd választasz.

(Még mielőtt valaki hisztizne, hogy a 6600 nem éri meg, mert csak az igp-je erősebb, azért írtam ezt, mert amíg nincs videokártyája, addig jó az erősebb igp. Utána meg kitudja mit hoz a DX12.)

Persze sok más mód is van, ez csak az, ami szerintem a legjobb lenne.

2016. máj. 7. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!