Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet ez, és hogy kell...

Mi lehet ez, és hogy kell eltávolítani?

Figyelt kérdés
Települt egy játék a gépemre. De nem tudom, hogy miért és hogyan. Valamilyen Drakulás. Nem mentem rá semmilyen oldalra, nem akartam telepíteni semmit. Nem is mutatta a játékot, csak amikor már a gépemen volt. Már ezt sem igazán értem, hogy lehet. Aztán lejött vele együtt valami japán program, ami mindig elindul, akárhányszor bekapcsolom a gépet. Viszont egyik vírusirtó sem találja, és a telepített dolgaim közt sincs. Nem tudok vele mit kezdeni. Kék ikonja van. Többet nem tudok róla mondani, mert mindent japánul ír. (Vagy valamilyen kelet-ázsiai nyelven.)

2016. máj. 4. 16:40
 1/4 anonim válasza:
hát az a ászia nyelvű akármi nekem is lejött ebben én sem tudok segíteni a drakulás hát start menü keresés vagy attól függ mijen windows od van és oda beírod vezérlőpult vagy ha nem találja akkor control panel és ott a programok alatt programok eltávolítása ott megkeresed eyt a drakulást és jobbklikk eltávolítás ha nincs ott akkor tényleg nem tudok segíteni sorry
2016. máj. 4. 18:27
 2/4 A kérdező kommentje:
A játékot végül sikerült eltávolítani, az ázsiai cucc maradt rajta a gépen. Sehogy sem találom, és bárhányszor bekapcsolom a gépet, azzal együtt elindul. Mindenesetre köszönöm a segítséget! :)
2016. máj. 4. 21:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Távolítsd el az automatikusan induló programok közül, Feladatkezelő - Indítás fül. Aztán kattints az ikonon jobb gombbal, a tulajdonságoknál meg tudod nézni a helyét, lehet csak egy link, ami automatikusan indul a gép indulásakor.
2016. máj. 5. 18:47
 4/4 A kérdező kommentje:
A probléma azóta megoldódott, köszönöm a segítséget.
2016. máj. 8. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!