Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha fut a...

Miért van az, hogy ha fut a Windows Update 100%-on pörög a ram? Pedig nem is frissít. Több lent.

Figyelt kérdés
Kikapcsoltam,mert ez így lehetetlen állapot.De viszont frissítés az ugyebár kell.Ha kézi beállítást,-időnként- választok akkor ugyan ez van.Majd "felrobban a ram".Mi lenne a megoldás erre?
2016. máj. 4. 00:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Windows 7? Vagy melyik?

Windows 7-nél nekem is volt ilyen, az oldotta meg, hogy update-eltem a Windows Update-et. Asszem ez volt:

[link]

(Keresd a download linkeket a letöltéshez.)

2016. máj. 4. 00:16
 2/3 coopper ***** válasza:

Szia.

Ujraregisztrálod a Windows update fájljait, erre két módszer van :

- Automata (Microsoft script) : [link]

- Masnuális : [link]

Sok sikert.

üdv.

2016. máj. 4. 07:51
 3/3 Adam23713 ***** válasza:

A fenti tanácsok nekem is megoldották anno a hibát, de van a Windows Update-nél jobb megoldás is.

Ajánlom figyelmedbe a WSUS offline programot. Nagyon hasznos szoftver, kitudod jelölni hogy mely Windows és Office frissítéseket töltse le és telepítse fel. Jóval gyorsabb mint a Windows Update. Különösen hasznos lehet ha friss a a renszer és így nem 2 napig telepíti a frissítéseket hanem 2 óráig.

Inenn tudod letölteni: [link]

és itt tudod megnézni a működését: https://www.youtube.com/watch?v=aXAOvbNJYyE

2016. máj. 4. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!