Facebookos kérdés? Felvettek egy csoportba de nem tudok kilépni, mi ennek az oka?
Figyelt kérdés
Egy ismerösöm felvett egy zárt csoportba, ilyen adok veszek téma de engem egyáltalán nem érdekel úgysem vásárolok ilyen helyről. De nem tudok kilépni. ,ár 10pszor rákkattintottam a kilépés a csoportból gombra, sőt még az ertesítéseket is kikapcsolatam többször ezzel kapcsolatban mégis folyton tele van a hirfolyamom ezzel a csoporttal... miért nem tudok megszabadulni tőle? Azt meg azért nem szeretném hogy az admin rakjon ki mert nem akarom megsérteni ezzel hogy boccs zárj már ki a csoportból mert a fa..omat se érdekli amit te árulsz... mit csinálok rosszul?2016. máj. 2. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!