Számitògép okostévére kötés?
Figyelt kérdés
Ràkötöttem a gépet az okos tvre dvi csatlakozoval de nincs hang. Hogy lehetne megoldani a problémàt?2016. ápr. 29. 15:21
1/10 anonim válasza:
Hát a DVI-t nem is arra találták ki, hogy hangot is vigyen. Mi lenne, ha kipróbálnád a HDMI-t?
2/10 A kérdező kommentje:
Sajnos igy is atalakitoval tudtam rarakni...nincs valami mas màgoldas?
2016. ápr. 29. 15:53
3/10 anonim válasza:
De. Vidd ki a hangot a TV-re külön kábelen.
4/10 A kérdező kommentje:
És azt hogy tudom megoldani? Bocsi de nem nagyon ertek hozza
2016. ápr. 29. 15:56
5/10 A kérdező kommentje:
Diditalis hang fole kiadott egy hangszorok lehetoseget a hang beallitasokba de meg igy se sikerult hangot varazsolnia
2016. ápr. 29. 16:09
6/10 anonim válasza:
A DVI kábel nem visz hangot!!! Veszel egy jack kábelt, amelyiknek mind a két fele ugyanolyan. Az egyiket bedugod a tv-be, a másikat a számítógépbe. Ezt így kell attól függetlenül, hogy okos-e a tv vagy nem (persze ha nincs hdmi-d).
7/10 A kérdező kommentje:
Olyan kabelem van hogy az egyik vege a gepbe megy a masik a tv-be )feher piros) foggalmam sincs mi a neve...ugy kiad a hd mellé olyat hogy 2 hangszoro..beallitom alapertelmezettre de ugy sincs hang...mar sik ideg vagyok...
2016. ápr. 29. 18:53
8/10 anonim válasza:
Akkor most nyugodj le, és mondd el végre, hogy:
1) Milyen csatlakozó van a hangkártyádon/alaplapodon? A hagyományos 3,5-ös Jack, RCA, optikai?
2) Milyen hangbemenetek vannak a TV-den? 3,5-ös jack, RCA, optikai, vagy milyen?
3) Milyen típusú a TV-d? (Nem csak annyi, hogy Samsung, LG, kutyafüle, hanem hogy pontosan milyen)
4) Milyen típusú a gépedben lévő hangkártya vagy alaplap (szintén a pontos típusa)
9/10 A kérdező kommentje:
3.5 jack a hangkartyan, alaplap tipus asrock,alaplapi hangkartya, a tv egy sony bravia smart led tv, rca hangbemenet van rajta
2016. ápr. 29. 19:22
10/10 anonim válasza:
Sajnos azzal, hogy az alaplapod gyártója (ami nem egyenlő a típussal) AsRock, és a TV-d egy LG Bravia Smart LED TV, ezzel még mindig nem megyünk sokra. Mondom, PONTOS típust kérnénk. Az AsRock több ezerféle alaplapot gyárt, míg LG Bravia Smart LED TV-ből is van legalább vagy 50 fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!