Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A szerkesztőprogrammal ide-oda...

A szerkesztőprogrammal ide-oda ráncigált zoomolt képeket miért akarják videoként eladni?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon divat lett képsort ezzel a generátorprogrammal összeszerkeszteni, hol jobbra húzza, hol banlra hol zoomol, és böszkén írják hogy ez egy video.

Hurrá. Nem szánalmas ez? Csak engem idegesít?

2016. ápr. 27. 22:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Én még nem találkoztam ilyennel, de nem is értem pontosan mire gondolsz. Egy képre rázoomolnak szépen lassítva? Az is videó, van aki megnézi, idk mert kevés tehetségük van
2016. ápr. 27. 22:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan mivel csinálják, de pont úgy néz ki mint amit a facebook is generált évfordulóra az eddigi képeinkből, és rakott valami zenét alá. Akkor érdekes volt és jónak találtam, de mostanában volt olyan hogy újságcikket olvastam valamiről hogy xy-t majdnem bedarálta a helikopter farokrotorja, és itt a videó. Itt a legidegesítőbb az volt, hogy az a videó kb 2-3 képből állt, és az volt a videó hogy ez a 3 kép hol közelebbről hol távolabbról, hol jobbra csúsztatva hol balra, szóval így váltották egymást 1 percig. Kicsit úgy éreztem magam mint az előre likeolós oldalakkal, odacsal a semmiért.
2016. ápr. 27. 22:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez márpedig nagyon likevadásznak hangzik, bár én még sose futottam bele ilyenbe. Arra tudok még gondolni, hogy a FB ugye egy ideje már automatikusan lejátssza a videókat azoknál a felhasználóknál, akik ezt nem kapcsolták ki, ezért ezzel a módszerrel úgy gondolják, hogy talán jobban fel lehet kelteni a figyelmet, mint fotókkal. Ezzel kapcsolatban olyat is láttam, hogy feliratozzák a videókat, csak azért, mert az automatikus lejátszás hang nélkül megy.
2016. ápr. 28. 08:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!