A szerkesztőprogrammal ide-oda ráncigált zoomolt képeket miért akarják videoként eladni?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon divat lett képsort ezzel a generátorprogrammal összeszerkeszteni, hol jobbra húzza, hol banlra hol zoomol, és böszkén írják hogy ez egy video.
Hurrá. Nem szánalmas ez? Csak engem idegesít?
2016. ápr. 27. 22:31
1/3 anonim válasza:
Én még nem találkoztam ilyennel, de nem is értem pontosan mire gondolsz. Egy képre rázoomolnak szépen lassítva? Az is videó, van aki megnézi, idk mert kevés tehetségük van
2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan mivel csinálják, de pont úgy néz ki mint amit a facebook is generált évfordulóra az eddigi képeinkből, és rakott valami zenét alá. Akkor érdekes volt és jónak találtam, de mostanában volt olyan hogy újságcikket olvastam valamiről hogy xy-t majdnem bedarálta a helikopter farokrotorja, és itt a videó. Itt a legidegesítőbb az volt, hogy az a videó kb 2-3 képből állt, és az volt a videó hogy ez a 3 kép hol közelebbről hol távolabbról, hol jobbra csúsztatva hol balra, szóval így váltották egymást 1 percig. Kicsit úgy éreztem magam mint az előre likeolós oldalakkal, odacsal a semmiért.
2016. ápr. 27. 22:50
3/3 anonim válasza:
Ez márpedig nagyon likevadásznak hangzik, bár én még sose futottam bele ilyenbe. Arra tudok még gondolni, hogy a FB ugye egy ideje már automatikusan lejátssza a videókat azoknál a felhasználóknál, akik ezt nem kapcsolták ki, ezért ezzel a módszerrel úgy gondolják, hogy talán jobban fel lehet kelteni a figyelmet, mint fotókkal. Ezzel kapcsolatban olyat is láttam, hogy feliratozzák a videókat, csak azért, mert az automatikus lejátszás hang nélkül megy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!