Megéri összerakni gépen, nem megvenni egy összerakottat?
Segítséget és tanácsot kérnék!
Mindenki azt mondja, hogy ne vegyen az ember előre összerakott gépet, értem miért, de mondja meg nekem valaki, hogy miért van az, ha kinézek egy előre összerakott gépet és megpróbálom ugyan azt összerakni egy másik erre szakosodott oldalon, sokkal többre jön ki.
Normális válaszokat várok, nem kioktatást, és ha van valaki aki ideírna nekem egy jó összeállítást 130.000 ft körül, azt külön megköszönném!
Az előre összerakott gépek sokszor aránytalanok. Pl. belerakják a legdrágább procit meg keresnek valami olcsó vga amin van 4GB vram parasztvakításnak és eladják gamer pc-ként.
Vagy épp tök jó az egész gép, arányos is csak épp a táp vacak minőségű ami veszélyeztetheti az egész gép működését.
De egyébként biztos vannak olyan helyek ahol arányos gépek vannak normális táppal előre összerakva, de tény, hogy jobban megéri alkatrészenként összeválogatni a gépet.
Álatlában az előre összerakott gépekben MINDIG a tápon spórolnak nem minden az hogy 600Wattos.
azért nem ajálnják az előre öszerakott gépet. meg ha már PC (személyi számitógép) akkor legyen a személyedre szabott de ez csak az én véleményem.
ja és arról nem beszélve hogy az árfolyamok napi szinten változnak és egy ma összerakott konfig lehet hogy a jövő hónapban már nem érné meg az árát.. viszont ők összeállítanak egy gépet és fél évig is ott van a kínálatukban.. persze biztos van kivétel de miért foglalkozzunk ilyennel ha magunknak is összeválogathatjuk ami kell?
Köszönöm a hozászolásokat!
Esetleg tudna valaki ideírni egy konfigurációt 120-130 EFT körül, ami elég "tűrhető"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!