Peti12095 kérdése:
Fifa 14 működése leállt mi lehet a baj? Többi lent
Figyelt kérdés
Eredeti fifa14-em van mikor elindítom rákottolok a játék indítására és azt írja ki, hogy a fifa 14 működése leállt, valamikor pedig semmit nem ír ki és működik is a játék. Már kipróbáltam az összes lehetőséget amit korábbi ezzel kapcsolatos kérdésre válaszoltak de egyik se oldotta meg a problémát
Windows 7 Home premium
2016. ápr. 25. 20:41
1/6 axonbite válasza:
nézz be vezérlőpult/felügyeleti eszközök/esemény napló.talán találsz ott olyan problémát amit a windows naplózott és a hibakóddal google keresőjébe másolva ill. beírva rátalálhatsz a hiba okára.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem találtam ott semmit
2016. ápr. 25. 20:53
3/6 axonbite válasza:
A tűzfalban a "Program vagy szolgáltatás átengedése a Windows tűzfalon" menüpontra kattintva egnedélyezni kell a FIFA 14-et és magát az originet is
4/6 A kérdező kommentje:
Megcsináltam mindent amit mondtál de semmi... Ugyan úgy a fifa 14 működése leállt. Nem értem mi lehet a baj
2016. ápr. 25. 22:07
6/6 axonbite válasza:
na ezt találtam még próbáld ki:
a start menübe lépj be. ott írd be hogy bitguard és akkor lesz valami olyan ott hogy UninstallBitGuard és akkor rámész arra és letörli azt a bitguard hülyeséget. Jelentősége nincs de legalább tudsz játszani a fifával :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!