Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valaki, aki nem a partnerem...

Valaki, aki nem a partnerem msn-en, linkeket küldözget (? )

Figyelt kérdés

(gondolom vírus...)

Fent sincs a listámon. Akkor meg hogy? Valami halalfalo7@hotmail.com... Mivel sose vett fel, és nincs is a listámon, így nem értem, hogy tud valaki ilyet.

2010. ápr. 7. 13:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Elméletileg lehet ilyet. Anno amikor eladtam a rossz monitoromat, írtam forumon, hogy szétszedtem. Vkinek így is kellett, majd elvittem neki, kifizette, amikor hazajöttem msn-n volt egy ablak, egy ismeretlentől azt mondta legközelebb ne szedjem szét O.o. nem mintha köze lenne hozzá. Szal elméletileg lehetséges, hogy nincs a listádon és mégis tudd neked küldözgetni (nem próbáltam még így nem partner listásnak küldeni de biztos megoldható).

Na mindegy, szal ha nem akarsz tőle többet kapni akkor add hozzá a blockoltakhoz (és akkor nem tudd többet küldeni neked).

2010. ápr. 7. 13:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy felvett téged, te nem vetted fel, de nem tiltottad le, és a beállításokban nincs benne, hogy ne írhasson neked olyan, aki nincs engedélyezve.

Eszközök -> beállítások -> Adatvédelem -> "Csak az engedélyezett ismerősök listán szereplő személyek láthassák kapcsolati állapotomat, és küldhessenek nekem üzeneteket." pipa

2010. ápr. 7. 18:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Be van pipálva...
2010. ápr. 7. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!