Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » MSN-es zaklató? Felvesz...

MSN-es zaklató? Felvesz msn-re és leírja a paramétereit? Illetve kéri h kapcsoljam be a webkamerát?

Figyelt kérdés
Nem biztos hogy a témába vág, de nem tudom hova tartozna. A probléma a következő: folyton felvesznek msn-re különböző külföldi származású emberkék...és mindenáron a pucér testüket akarják mutogatni webkamerán keresztül...küldenek linket is, ami valszeg vírus...vagy én nemtudom...Mit lehetne tenni? Honnan szerzik meg a címem? A közösségi portálokon csak az ismerőseim láthatják a címet...Már nagyon unom.Valaki tapasztalt hasonlót?
2010. ápr. 7. 12:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Gondolom az msn-hez tartozó mail címed ugyanaz, mint amivel regisztrálni szoktál mindenfelé. Ennyi. Azt leszedik az ilyen spammerek, meg hackerek, aztán az alapján felvesznek msn-re. Le kell őket tiltani, és máskor óvatosabban eljárni.
2010. ápr. 7. 13:21
 2/12 A kérdező kommentje:

Az msn-es mailcímet abszolúte nem használom...:S

Arra is gondoltam már, hogy minidg ugyanaz vesz fel..vagyis a szöveg minidg hasonló..és sztem automatikus is, mert mind1, hogy mit kérdezek, uyganazt hajtja...:S

2010. ápr. 7. 13:27
 3/12 anonim ***** válasza:
Márpedig megszerezte valahonnan, vagy valamelyik partneredtől. Mindegy, ilyeneket minek jelölsz vissza egyáltalán???
2010. ápr. 7. 13:28
 4/12 anonim ***** válasza:
Jah a másik: nemrégiben dőlt meg az iwiw, hogy a személyes adatok bárki számára hozzáférhetőek voltak egy ideig. Gondolom feltörték az adatbázist, feljelentést is tettek ezügyben, csak nem verték nagy dobra a hírt. Innentől kezdve hiába volt rejtett az msn-címed...
2010. ápr. 7. 13:30
 5/12 A kérdező kommentje:

Klassz...

Nem jelölöm már vissza...de akkor is felhúzom magam rajta, hogy folyton bepróbálkozik...

De akkor ezek szerint nme lhet tenni ezek ellen semmit...:S

Belegondolni is rossz, hogy van olyan kis hülye aki le is áll velük...:S

Azért köszi!

2010. ápr. 7. 13:37
 6/12 anonim ***** válasza:
A másik topikban ott tobzódnak azok az emberkék, akik fel is veszik őket lelkesen az msn-re, és most nyafognak, hogy állandóan zaklatják őket linkekkel, meg ilyenek...szóval ilyen buta is akad bőven.
2010. ápr. 7. 13:40
 7/12 anonim ***** válasza:
Egyébiránt nem nagy cucc beleesni egy ilyenbe, pont elég ha valamelyik nagytudású partnered kattintott valamire, kapott egy vírust, az szépen összeszedte a tárolt msn kapcsolatait, és már mennek is a felkérések, zaklatások. Ezért "jó" ha az embernek van egy valag ismerőse msn-en, mert 1-2 gyenge láncszem mindig akad köztük, aki mindenre kattint ami a szeme elé kerül.
2010. ápr. 7. 13:47
 8/12 A kérdező kommentje:
Akkor asszem sanszos az új msn-cím...:S
2010. ápr. 7. 13:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Egy időre megoldás valóban, de ha valamelyik figyelmetlent megint befűzik egy ilyen támadással, akkor arra is jönnek majd újra.
2010. ápr. 7. 13:55
 10/12 anonim ***** válasza:
Tiltás-visszaélés bejelentése:D Én mindig ezt csinálom ha valaki linket küld, angolul pofázik, webcamra invitál és nem ismerem.
2010. ápr. 7. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!