Vettem egy POWERLINE ADAPTERT, de nem tudom használni. A wifi jelhez nem lehet csatlakozni. Valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Csak sima routerhez kötöttem hozzá, és nem wifis modemhez.Lehet, hogy ez a baj? Én úgy tudom, hogy akkor is lehet ezzel wifizni ha nincs Wifi Routerem. Valaki tud segíteni?
A válaszokat előre is köszi .
2016. ápr. 24. 14:09
1/13 P.O.C. válasza:
A Power Line adapter elektromos hálózaton (230V) valósít meg vezetékes Ethernet (LAN) kapcsolatot (Legalább 2 db ilyen eszköz kell hogy működjön). Nincs benne semmiféle Wi-Fi.
2/13 A kérdező kommentje:
de a telóm kiírja a wifi jelet csak nem tudok rá csatlakozni valamiért. Akkor most hogy van ez?
2016. ápr. 24. 19:32
3/13 P.O.C. válasza:
Biztos hogy az a te Wi-Fi hálózatod??
Jó lenne ha pontos típusokat mondanál, hogy milyen hálózati eszközeid vannak, mert így csak a sötétben tapogatózok.
4/13 A kérdező kommentje:
Egy Powerline Adapte-Kit et vettem, ami áll egy Lan Adapterből, és egy Wlan Adapterből. a Lan Adaptert egy teljesen sima routerhez kötöttem egy kábellel. A wifi jelet lehet fogni, az alap jelszót is betudtam írni , csak nem akar hozzá csatlakozni a telefon. Mit tegyek?
2016. ápr. 25. 07:51
5/13 P.O.C. válasza:
Típusa? Vagy mi ezen olyan nagy titok?
6/13 A kérdező kommentje:
Poerline Lan adapter (átalakító) PL-500,
Powerline Wlan adapter (átalakító) PL-500W
MAGINON márkájú, a Lidlben vettem.
2016. ápr. 25. 09:12
7/13 P.O.C. válasza:
Igen, valóban a csomagba lévő másik eszköz, nem csak sima Power Line, hanem Wireless AP -val van kombinálva.
Egyébként van hozzá CD, amin található egy magyar nyelvű kézikönyv pdf formátumba. Azt már elolvastad?
8/13 A kérdező kommentje:
igen elolvastam és mindent úgy csináltam ahogy írt, de valamiért mégsem tudok a wifire rácsatlakozni. A gépre is telepítettem a Cd-ről programot amivel az alapbeállításokat meglehet változtatni(pl: jelszó), de a gép sem érzékeli az eszközt. Tanácstalan vagyok, jól jönne a segítség!
2016. ápr. 25. 10:55
10/13 A kérdező kommentje:
kb 12000ft-ért
2016. ápr. 26. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!