JXD S7800B Konzol tabletet miért nem ismeri fel egyáltalán a számítógép?
Régebben a tabletet felismerte a számítógép és szépen rá tudtam tenni fájlokat stb.
Ez mára megváltozott, mert amint az előbb bedugtam, kiírta, hogy az usb eszközt nem lehet felismerni.
Oké, erre vannak megoldások a interneten, de mondom először inkább újraindítom a gépet és a tabletet.
Na ezt nem kellett volna, mert innentől kezdve már még ezt sem írta ki. Bedugom, a tablet képernyője felvillan.... és ennyi. Ha a beállításokba bemegyek, ott se lehet rákattintani az usb megosztás gombra, mert azt írja nincs csatlakoztatva. Pedig be van dugva.
Nem nagyon találtam erre eddig megoldást, mert többnyire angol nyelvű oldalak vannak, de ott sem pont erre adnak választ. Szóval, ha valaki tudna erre választ adni, megköszönném, mert már sok mindent megpróbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!