Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi az az E-book és E-book...

Stark2000 kérdése:

Mi az az E-book és E-book "reader" (van különbség közöttük? )? Illetve ezek mire jók? Hogyan működnek? Letöltöd a készülékre az adott könyvet, és tudod olvasni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nem egészen értem, hogy ez az E-book hogyan működik, hogyan kell használni (pl feltöltesz a készülékre gépről egy könyvet, vagy letöltesz)? A használata hogyan van? A könyvekért fizetni kell, amiket elakarsz olvasni rajta? Vagy csak a készülök árát kell kifizetni, és onnantól az összes létező könyvet el lehet olvasni?

Bocsánat a sok kérdésért , de láttam 15.000 forintért egyik nap egy E-bookot, én meg szeretek könyvet olvasni, és fent ragadt rajta a szemem. Valaki informálna egy kicsit, ha megkérem? :)

#e-book #E-book read(er)
2016. ápr. 22. 15:09
 1/4 Dongaben ***** válasza:
Az ár, természetesen csak a készüléké. Én nem is gondolkodtam E-book-ban, hanem egy tabletet vettem. Ezen ugyanúgy lehet olvasni+sok egyéb dologra használható.
2016. ápr. 22. 15:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Ebook - ekönyv, digitalizált könyv, azaz a szöveges fájl, ami többféle formátum lehet

Ebook reader - ekönyv olvasó, maga az eszköz

A tablet és az ebook olvasó közt a legnagyobb különbség a kijelző, a tablet LCD, az ebook olvasó eink, ennél nincs hátsó világítás, nem zavarja a szemet, olyan mint a papír könyv, ezért jobb olvasni.

[link]

A kijelző miatt (csak lapozáskor fogyaszt, megjelenítéskor nem) sokkal nagyobb az üzemidő, egy töltéssel akár egy hónapig elvan.

Ha veszel, akkor a kijelzője mindenképpen eink legyen!

Könyvek alapból nincsenek rajta (esetleg néhány bemutató), de többféleképpen rakhatsz rá.

- lehet vásárolni, van sok online bolt,

- a számítógépről a meglevő könyveket egyszerüen átmásolod, (nem megfelelő formátum esetén konvertálod)

- létezik legális ingyenes online könyvtár, pl. MEK

[link]

- egyéb helyekről letöltesz (pl. torrent)

2016. ápr. 23. 06:38
 3/4 anonim ***** válasza:

lemaradt :/

Olvasásra az eink kijelzős ebook olvasó a legjobb, de ez egy céleszköz, ezen a kijelzőn nincs filmnézés, és habár wifi a legtöbben van, de netezni is csak végszükségben.

Ez egy céleszköz, olvasásra való, de arra a legjobb!

2016. ápr. 23. 06:49
 4/4 A kérdező kommentje:
#2-3 , köszönöm! Mindent leírtál, amire kíváncsi voltam. A leírtak alapján tetszik a cucc, jövőben lehet, hogy beszerzek egyet. :)
2016. ápr. 23. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!