Holtudnék venni vagy hogy hivják ez a csatlakozot? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Pár hete vettem egy video kártyát.Pontosabban egy [link] ilyet de sajnos nem hozá VGA csatlakozot.Igy hát egy HDMI-VGA át alakitoval kelet meg oldani csak az a baj hogy ez igy nem tökéletes mert a Monitor késsöb veszi észre hogy megy a gép és a filmeket és meg a játékokat rá adásul a biost sem tudom megnézni se bootolni.Azt akkarnám tudni hogy holtudnék egy VGA-át szerezni a video kártyához.2016. ápr. 22. 11:01
1/7 anonim válasza:
Mondjuk egy számítástechnikai szaküzletben. Kelj fel és járj, menj ki az útra és keresgélj, ne csak neten szörfölgess.
2/7 anonim válasza:
A monitorodnak milyen a csatlakozása? D-sub? DVI? HDMI?
3/7 A kérdező kommentje:
VGA az D-Sub
2016. ápr. 22. 12:33
4/7 Lajos54 válasza:
Elsétálsz a legközelebbi számítástechnikai szaküzletbe, és kiválasztod a neked tetszőt. Biztosan tudnak még tanácsot is adni.
Előre is tájékozódhatsz: [link]
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem pontosan egy ilyen [link] kénne de azt nem tudom hogy hivják ez pontosan meg azt sem hogy ezt lehet különkapni.
2016. ápr. 22. 13:50
6/7 anonim válasza:
Szinte bármelyik informatikai boltba, vagy média marktba és hasonlók a lehet kapni.
D-sub a neve, de szokták vga-nak is csúfolni.
7/7 A kérdező kommentje:
Oké Kösz az infot.
2016. ápr. 22. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!