Mér nem érem el a wifit?
Figyelt kérdés
Van egy d-link DWL-2100AP wifi routerem, csak wifit oszt szét semmi másra nem lehet használni, eddig müködött, de mivel jelszót akartam változtatni a wifinél, ezért nyomtam egy resetet, és kábellel, sem pedig wifi csatlakozással nem tudom elérni a beállításait, probáltam: 192.168.0.50 ; 192.168.1.1 0; 192.168.1.1
mért nem tudom elérni? rendessen villog rajta a LAN és a WAN
2016. ápr. 22. 10:26
1/3 Lajos54 válasza:
Általában a router aljára rá szokták írni a felhasználónevet és jelszót (ami "gyárilag" van beállítva), valamint azt a címet is, amin el lehet érni a beállításait.
Vagy esetleg a dobozán.
2/3 Lajos54 válasza:
3/3 A kérdező kommentje:
köszi, de egyik se volt jó :S viszont végül pár óra keresgélés után egy hozzászólást találtam fórumon, hogy a saját ipt és átjárót kell átállítani 20-ra, nem tudom mért pont így kellett, de működött :)
2016. ápr. 25. 07:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!