Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Számítógép: mennyit adnátok...

Számítógép: mennyit adnátok érte? Nincs még egy éves sem, kis asztali gép, semmi baja, csak erősebbet szeretnék.

Figyelt kérdés
Ház: QWERTY Mini ITX, Táp: 300 W, Alaplap: Intel 945GCLF-2, CPU: Intel Atom 330 Dual Core, RAM: 1024MB DDR2 800Hz, VGA: integrált Intel (Dx10), HDD: 160 GB SATA. Videókártyával bővíthető.
2010. ápr. 6. 23:54
 1/6 anonim válasza:
Mennyit szeretnél kapni érte? Amúgy én sajnos (vagy szerencsére?) nem adnék semmit érte, mert egyrészt nincs most pénzem új gépre beruházni, másrészt kifogtam egy profi kis netbookot, ami kategóriájában is kiváló és szerintem szériája egyik remeke, nem tudom, mit tud a többi, de hogy ez veri apám nagy laptopját is és a legjobb konfigurációs eddigi gépemet is, az biztos. Szóval nem biztos, hogy visszatérek az asztali pc-khez.
2010. ápr. 6. 23:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem veszek gépet mostanában, de ha vennék és ezt akarnám megvenni, akkor max. 40-et adnék érte.

Hogy miért?

Kicis HDD, integrált VGA, Atom proci, átlagos RAM.

És újonnan ilyet már 80-90-ért lehet venni, tehát használtan nem adnék érte csak max. 50-et, de inkább 40

2010. ápr. 7. 00:11
 3/6 anonim ***** válasza:
40-t max (de nem kell, sőt ilyen kicsit nem is vennék,de ha igen akkor 40-nél többet semmiéle képpen sem, sőt még azt is meggondolnám).
2010. ápr. 7. 00:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Használtan max 30 e
2010. ápr. 7. 00:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Olyannk próbáld eladni aki nem játszik, csak netezik meg max filemt néz. Arra ez tökéletes. A fogyasztása nagyon jó, szal letöltőgépnek is mehet.
2010. ápr. 7. 02:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Tavaly kaptam ajándékba, nem én választottam. Tönkrement a régi gépem, ennek is nagyon örültem. Vennék bele videókártyát (beszerelhető), de jobb lesz új gép. Egyébként hibátlan és még két évig garis.
2010. ápr. 7. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!