Nagykállóban van egy olyan bolt hogy FLASH PC nekem aki már járt ott mi a vélemény a gép javításrol vagy a beadásrol!?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 21. 18:23
1/2 anonim válasza:
Hát abnormálisan drágák, és lassúak.
Az anyagbeszerzésük is nagyon lassú, és nem is kapnak jó minőséget.
Tényleg nagyon drágák.... kicsit gáz, hogy itt a városban nincs egy normális, megfizethető számtek bolt. Egymás ellen rivalizálnak az árakban, olyan szinten elvannak szállva, hogy jobban megéri bemenni Nyiregyre.
2/2 anonim válasza:
Minket konkrétan átvertek ott csúnyán. Elromlott a sz.g.-ünk és gondoltuk veszünk egy használtat. Bementem mondtam, neki, hogy olyan kellene, ami erősebb viszi a játékokat, adott is egyet én vakon bízva ki is fizettem. Hazajöttünk nagyon gyenge game sem ment rajta, kértem cserélje ki, de persze vita lett belőle, írni kellett a fogyasztó( elvolt dugva és letagadta) védelmi kis könyvbe, azt is úgy adta oda, hogy mondtam, kihívom a rendőröket, ha nem adja ide, sőt volt ott egy részeg is, aki csak úgy bejött az utcáról, és 2-en támadtak úgymond ellenem szóban. Nagy nehezen kicserélte a gépet, de ment 3 hónapig, így oda veszett bő 60.000 FT. Tanulság, soha ne vegyél használtan elektronikai cikket. Ezután vettünk 70.000 ért egy PC-t, Pestről rendeltük, de már 3. éve megy gond nélkül. A laptopunkat is vele nézettettük meg csupán, azért mert megnézte mi a hiba 10- k t kért. Hallottam másnak is volt konfliktusa velük nem ajánlom neked semmi képen sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!