Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez a pc összeállítás (config)...

Ez a pc összeállítás (config) mennyire jó?

Figyelt kérdés

Nem nagyon vagyok jártas a témában, mindenképpen a számítógépet játékokra és photoshopra szeretném használni. Na tehát:

Processzor: AMD Vishera, FX-8350 4.0GHz box

Videókártya: GIGABYTE GeForce GT 420 2GB DDR3 128-bit

RAM: HyperX Savage 8GB DDR3 1600MHz CL9 Dual Channel Kit

Tápegység: Chieftec Smart Series GPS-550A8, 550W

Merevlemez: Hard disk WD Blue 1TB SATA-III 7200 RPM 64MB

(Nem nagyon számít, de:)Gépház:Xigmatek Echo Black

#PC #gép #konfigm segítség
2016. ápr. 21. 13:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Borzalmas. Az alaplapot nem ismerjük, pedig FX proci alá nem mindegy mi kerül. Ettől függetlenül valószínűleg jobban járnál egy i5-ös konfiggal. A GT420 egy játékra kb alkalmatlan videokártya, nem csak, hogy alsó kategóriás, de már abból is egy 6 éves modell. Nagyon gyenge. A táp még talán elmenne (jobb mint a hulladék kategóriások). A HDD és a RAM még rendben van. A ház sem teljesen elhanyagolható része a gépnek, itt persze szintén az igények és a pénztárca szab leginkább határt.

Ha a keret fix és tényleg szeretnél játszani újabb játékokkal, akkor a procit lejjebb kéne adni a videokártya javára. Vagy veszel egy erősebb IGP-s procit és később bővítesz videokártyát.

2016. ápr. 21. 13:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia, köszi, az alaplapot tényleg nem írtam le.Tudnál nekem egy pénztárcát kímélő gépet összehozni?
2016. ápr. 21. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!