Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szeretném kiadni a gépemben...

Szeretném kiadni a gépemben lévő tárhelyet. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
valamilyen cégen keresztül szóval legálisan, milyen cégek , weboldalak vannak ahol ki tudom adni ?

2016. ápr. 20. 14:29
 1/5 anonim ***** válasza:
57%
Sehol. A veletlenszeruen ki-bekapcsolt, neha-neha elerheto geped felesleges tarhelyere senkinek nincs valos igenye. A professzionalis felhoszolgaltatasok, VPS-ek gombokert adjak a tarteruletet. A Google Drive pl. maganszemelynek havi 10 dollarert 1TB-ot ad felhoben, ami kb. 99.99%-ban elerheto. Te tudod ezt produkalni?
2016. ápr. 20. 14:44
 2/5 A kérdező kommentje:
azért ennyire nem vagyok hülye tudom, hogy egész nap bekapcsolva kell lennie a gépnek,és net is legyen. van 1 Tb szabad helyem
2016. ápr. 20. 14:55
 3/5 tabaki ***** válasza:

Nem hiszed, mi, hogy a kutyának se kell?

Igen, vannak "vállalkozások", amelyek pont ilyen balekokra vadásznak, de előbb-utóbb magadtól is a markukba kerülsz, előttem meg ne köpködjön ki senki az utcán, hogy na, ez az a tabaki, akitől a tippet kaptad...

2016. ápr. 20. 16:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Sehol.

Felhőtárhely szolgáltató cégnek gondoltad bérbe adni?

Nekik 1TB konkrétan _semmit_ nem jelent (20 db 50GB-os ingyenjúzer?), ők adattárházakat tartanak fenn / bérelnek, gigabites vonallal, túlfeszvédelemmel, szünetmentes táppal, hűtéssel, biztonsági mentéssel, és nem 1-2 darab vinyóval operálnak, hanem bőven ezres, vagy még nagyobb nagyságrendben.

Vagy végfelhasználóknak gondoltad?

Max barátoknak adhatod ki ingyen, de nekik se nagyon fog kelleni, mivel bagóért vagy ingyen elérhetőek minőségi szolgáltatások a neten (share, sync, co-op edit).

Szóval ha fölösleges a vinyó és pénzt akarsz belőle, szerintem add el, így jársz a legjobban.

De inkább használd ki a tárhelyet, hamár megvetted, jól jön az, pl. saját dolgaid backupjához.

2016. ápr. 20. 16:28
 5/5 b4r4thg ***** válasza:
Ha már megoldottad, hogy a gépeden belül le tudj kezelni több domaint, tudsz PHP-t, mysql-t futtatni, és nem áll le hetente a géped, akkor érdemes csak ezen gondolkozni. Megvalósítani viszont nem gazdaságos. Nem tudsz annyi bevételt termelni, amennyit az áram és a plusz költségek elvisznek.
2016. ápr. 20. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!