Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért van az hogy sehogy sem...

Miért van az hogy sehogy sem tudok 1.1 MB/s-nál gyorsabbal letölteni?

Figyelt kérdés
120 MB/s-os internetem van de egyszerűen sehogy sem tudok gyorsabban letölteni 1.1 MB/s-nál. (Se böngészőn se torrentben) valakinek van valami ötlete miért lehet ez?

2016. ápr. 19. 20:52
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

És mégis mennyit vártál 120 megás nettől?

120MB/s letöltési sebességet?

Ez a normális sebességed

2016. ápr. 19. 21:08
 2/7 Hominida ***** válasza:

A 120 MB/s szerintem csak 120 Mb/s lesz, megabit, vagyis 15 MB/s. De ez csak egy kitérő.

Routeren át kapcsolódsz? Nincs az korlátozva? Wifin, USB-s adapterrel? Ellenőrizni kellene az USB port átviteli sebességét. UTP kábelen? Nem túl hosszú, nem rossz az árnyékolása, nincs közel trafóhoz, táphoz? Lehet, hogy az alaplapi LAN csatlakozó érintkezése gyenge, esetleg a chipset nem tud többet?

Biztos, hogy a szolgáltató adja is azt a sávszélességet? Hívd fel őket, és méresd be velük. A "garantált sávszélesség" általuk alkalmazott megfelelőjéről pedig külön érdeklődj, mert szívesen csinálnak bohócot az ügyfélből.

2016. ápr. 19. 21:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak köszönöm mert gondoltam megnézem hogy minden jól van-e és úgy volt. De közben kihúztam a LAN kábelt ami megoldotta a problémát (legalábbis a Windows már nem csak 10 MB/s-ot ismer fel). Az elsőnek pedig üzenem hogy nekem általában 7-8 MB/s-os letöltési sebességem szokott lenni de egyszer amikor MEGA-ról töltöttem le volt már 60 is.
2016. ápr. 19. 21:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Amúgy routerről LAN kábellal csatlakozok.
2016. ápr. 19. 21:18
 5/7 Hominida ***** válasza:
#1: Ugyan már, nekem 30 Mbps van, és 2.8-3 megabyte-ot rendszeresen kapok, ha egyszer beindul.
2016. ápr. 19. 21:20
 6/7 Hominida ***** válasza:

"kihúztam a LAN kábelt ami megoldotta a problémát"

8-x

Nekem, ha kihúzom a kábelt, nem jön semmi.

:)

2016. ápr. 19. 21:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Amikor kihúztam majd újra bekötöttem! :D Rosszul fogalmaztam.
2016. ápr. 19. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!