Norbee18 kérdése:
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy az utóbbi 1-2 napban marhára leesik az fps-em CS:GO-ban (30-40) miért van?
Figyelt kérdés
De viszont ha belépek a másik accountal akkor viszont tökéletesen megy 150-200 között. (a grafikai beállítások ugyan azok, de próbáltam full low-on is és ugyan az) Konzolban a max fps 300-on van. Valakinek valami ötlet?#csgofps
2016. ápr. 19. 07:51
2/7 A kérdező kommentje:
értelmes hozzászólást várok, olvasd el mégegyszer amit írtam alaposabban. köszi
2016. ápr. 19. 10:52
3/7 anonim válasza:
Ez erdekes mert ugye 1 darab steam van a gepedre telepitve tehat a beallitasok ugyn azok maradnak mert te valtogatsz az accountod kozott nem idezel elo vele semmilyen beallitast. Erdemed lennr megnzni folyamatokbsn hogy mi mennyit hasznal feltunoen sokat proci\ram . ez amugy gyakorlatilag olyan kerdes mint pl nagy a pingem mert fps dropolok tokre nem kotheto ossze a ketto!
4/7 A kérdező kommentje:
net-el nics baj átlagosan mm-ekben van 15-20-as.
nem eszik semmi sem sokat a cs:go-n kívül. nemtudom.. de ha felteszem a grafikát High-ra akk is ugyan annyi az fps-em. 1-el se több :D
2016. ápr. 21. 14:40
6/7 A kérdező kommentje:
amd -vel nincs baj, újrahúztam a windows-t és jó lett. gondolom valami szép vírust kapott el a gépem
2016. jún. 12. 04:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!